Rátámadtak Orbánra Németországban, a biztonságiak azonnal reagáltak (VIDEÓ)

2024. szeptember 24. 12:26

Frappánsan reagált az esetre a magyar válogatott védője.

2024. szeptember 24. 12:26
FC St. Pauli - RB Leipzig

Nyitókép: Gregor Fischer / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Gól nélküli döntetlent játszott az újonc St. Paulival idegenben a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 4. fordulójában. A mérkőzést követően a magyar válogatott védője összeszólalkozott néhány hazai szurkolóval, de a biztonságiak megakadályozták, hogy tettlegességig fajuljon az eset. Orbán is megszólalt a történtekről, aki frappánsan reagált az esetre – számolt be a sport1.de.

Hiányoztam a srácoknak a sarokban. Azt hiszem, legutóbb 2015-ben voltam itt az RB Leipziggel. Valaki le akart jönni és meg akart ölelni, aztán jöttek a biztonságiak és megakadályozták. Ezzel nincs baj, szerintem az érzelmek is hozzátartoznak a futballhoz”

– jelentette ki ironikusan Willi Orbán, hozzátéve, hogy jól elszórakozik itt és reméli, hogy az St. Pauli bent marad az első osztályban. 

Az újonc csapat szurkolói egyébként finoman szólva sincsenek oda a lipcsei klubért, a hamburgi stadionban egy molinót is kifeszítettek, amin ez a felirat állt: „Nem számít, hogy szurkoló vagy menedzser, az RB Leipzig a futball ellensége!”

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andriska07
2024. szeptember 24. 15:20
További sok sikert a bulvárosodáshoz és kattintásvadászathoz, részemről befejeztem a mandíner olvasását. Remélem törölhető az accountom, mindjárt kiderül.
marabu-2
2024. szeptember 24. 15:14
Atyaúristen micsoda színvonal... - nem a miniszterelnök, hanem a focista - nem rátámadtak, hanem meg akarták ölelni - a videón egy teljesen másik jelenet van. Hogy a ... csudában van arca valakinek kirakni ilyet?
Tibi72
2024. szeptember 24. 15:13
Hihetetlen, de ORBÁNT MÁR EL IS TEMETTÉK!!!.... Orbán pápa maradványait az 1870-es években Egy Andrássy gróf megszerezte a Vatikántól és Monok cigányfalu környékén temettette el, mivel esőhozónak tartotta a hagyomány.
hoci74
2024. szeptember 24. 14:41
Gyerekek én soha nem írtam ilyet ide, de az online részleg most már mehetne a picsába, menjetek a Blikkbe ha nincs tartás bennetek. Kevesebb klikk, jobb minőség... Aztán a jobb minőség hozza a klikkeket. Szánalmas. Illene 26' előtt rendet tenni mert ez szégyen a jobboldalra. Hajrá Wili Orbán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!