Odarúgott egy nagyot! Mutatjuk, mennyire begőzölt Marco Rossi (VIDEÓ)

2024. szeptember 11. 18:03

A 60 éves edző fiatalos hévvel tombolt a kimaradt helyzetek és a győzelem elmaradása miatt.

2024. szeptember 11. 18:03
null
P. Fülöp Gábor

Nyitókép: Mediaworks/Csudai Sándor

***

Jól reagált a németek elleni 5-0-s vereségre a magyar labdarúgó-válogatott, amely legyőzni ugyan nem tudta Bosznia-Hercegovinát (0-0) a Puskás Arénában kedden este, ám hozzáállásban és játékban előre. A helyzetkihasználás ellenben katasztrofális volt azzal együtt is, hogy jól védett a bosnyák kapus. Az attitűddel elégedett volt Marco Rossi szövetségi kapitány, azaz nem kell eltűnnie mindenkinek... Ugyanakkor – mint olvasói felvételünk – bizonyítja, felettébb feszülten élte meg, hogy nem sikerült kicsikarni a Nemzetek Ligája A divíziójában maradás szempontjából is kulcsfontosságú három pontot. Az ötödik emeleti sajtóteraszról úgy tűnt, leginkább Ádám Martinra volt dühös, amiért a cserecsatár gólhelyzetben az egy helyben álló kapus lábát találta telibe fejjel a hajrában. Az olasz-magyar szakember mérgében meg is eresztett egy balost, amit egy vizespalack bánt. Szavak nélkül is világos reakció: nem erre számított, de az oldalvonal mellől semmit nem tehetett, legalábbis nem értékesíthette a lehetőségeket a játékosok helyett.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusztuljatokglobalomajmok
2024. szeptember 11. 20:51
0-0 .. ja kérem az egy fél győzelem .. 🤣 A nagyképű agyonsztárolt .. bőven túlértékelt szopó domó meddig rontja még a levegőt a válogatottban ..?!!! Am. irány a c divizió barátocskáim ott talán még megálljátok a helyetek ..!
pragmatika
2024. szeptember 11. 19:30
Hát, a meccset nem láttam, mert rám tört az álmosság. De ezek szerint jól jártam. (Fontos a pihenés.) Mondjuk az, hogy az utóbbi években olyan sikeresek voltunk, abban benne volt egy jó adag szerencse is, ami úgy tűnik, mostanra elfogyott. Ez van. Szobi egyedül nem tud csodát tenni. Már Nagy Ádám sem a régi (korábban nagyon hasznos munkása volt a csapatnak). Ez van.
Pelso j.
2024. szeptember 11. 19:07
Meddig, mire tartjuk ezt a figurát? Mi a célja, haszna, jelentősége ennek az írásnak?
DE JÓ
2024. szeptember 11. 18:34
Amíg nem lesznek anyagi következményei az ilyen szerepléseknek, addig itt nem lesz foci. Csupa Sebők Vili, csupa tökét vesztett, link vagy tehetségtelen, túlfizetett macskajancsi. Évtizedek óta minden meccs kétesélyes, bizonytalan, vagy sikerül vagy nem, még a legkisebb csapatok ellen is. Még jó, hogy Puskásék ezt nem látják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!