Mutatjuk, hogy kelt Szoboszlai védelmére a csapatkapitány, Virgil van Dijk

2024. szeptember 02. 15:57

Ez ám a csodás csapatszellem a Liverpoolnál. Az is kiderült, mit mondott a holland a magyar középpályást bántó ellenfélnek...

2024. szeptember 02. 15:57
null

Nyitókép: Facebook/Liverpool FC via Getty Images

***

Csakúgy nyekkent Szoboszlai Dominik, akit – mint a Mandineren beszámoltunk róla – csúnyán felöklelt Lisandro Martinez a vasárnapi Manchester United – Liverpool (0-3) angol bajnoki labdarúgó mérkőzésen. A világbajnok argentin hátulról nem csupán fellökte a labdát már elpasszoló középpályást, biztos, ami biztos alapon még a lábára is rátartott. A liverpooli nyolcas fájdalmas arccal terült el, de szerencsére folytatni tudta a játékot, s végül végig a pályán maradt, gólpasszt is adott. Arról, hogy ez többször ne forduljon elő, a vörösök csapatkapitánya, Virgil van Dijk személyesen gondoskodott. A 33 éves, 195 centiméter magas „kőszikla” keményen odaszólt Martineznek, hogy vele próbálkozzon! A manchesteri szűrő a 10 centi és legalább 20 kilogramm hátrányával van Dijkhez képest inkább nem kereste a holland társaságát, s visszább is vett az az aprító „futballjából”. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. szeptember 03. 20:33
Ilyen egy vezér! Egyébként az argentinnak a kurva anyját! Egy ilyen belépőnek (ha Domi nem veszi észre) súlyos sérülés lehet a vége!
Kétes
2024. szeptember 02. 19:46
Szép volt van Dijktól. A szabálytalanság szemét volt Martineztől. A holland-argentin barátság 1978-ig, a vb döntőig vezethető vissza. Nekünk is lenne elszámolnivalónk az argentinokkal!
akkor ki
2024. szeptember 02. 19:15
Durva és szándékos volt! Sajnálnám, ha Virgil elmenne a Poolból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!