Szaúd-Arábiába igazolhat a magyar labdarúgó-válogatott kapusa

2024. augusztus 21. 22:33

Szappanos Péter akár az EKL selejtező 4. köre előtt távozhat a Pakstól.

2024. augusztus 21. 22:33
Debrecen, 2024. június 8.
Varga Barnabás, Lang Ádám és Szappanos Péter (b-j) a Magyarország - Izrael felkészülési labdarúgó mérkõzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 8-án. Magyarország 3-0-ra gyõzött.

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt 

Az egyszeres válogatott Szappanos Péter Szaúd-Arábiában folytathatja a pályafutását – értesült a Nemzeti Sport. A lap információi szerint a magyar labdarúgó-válogatott 3. számú kapusa kedden nem utazott el a Paksi FC együttesével Csehországba, ahol klubtörténelmi mérkőzés vár rájuk csütörtökön: a Mladá Boleslav ellen a Konferencialiga rájátszásában lépnek pályára. 

A lap szerint Szappanos Péter, akit korábban a belga bajnokságból kerestek meg, Szaúd-Arábiába utazott orvosi vizsgálatra. 

Ha az orvosok mindent rendben találnak, valamint a paksi klub olyan ajánlatot kap, amelyre nem lehet nemet mondani, a 33 esztendős válogatott kerettag kapusnak a Paks színeiben a Nyíregyháza ellen 2–1-re megnyert bajnoki volt a búcsúmeccse.  Ez azt jelenti, hogy a Mladá Boleslav elleni csütörtöki találkozón Simon Barnabás áll majd a paksiak kapujában.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turán
2024. augusztus 22. 17:55
Menjen csak, oda való.
Camael
2024. augusztus 21. 23:01
változni fog a szaudi foci, fiatal tehetségeket fognak igazolni a csapatok, pár éven belül az egyik legerősebb bajnokságot akarják létrehozni ... innen úgy tűnik mint ha valami modernkori gladiátorjátékra készülnének
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!