A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Kylian Mbappé mégsem a Real Madridba igazol?

2024. május 29. 13:46

A Párizst elhagyó francia sztár olaszországi álmairól beszélt egy interjúban...

2024. május 29. 13:46
null

Nyitókép: Facebook/PSG

***

Lehet, hogy tartogat még egy fordulatot a Mbappé-saga. A világbajnok francia labdarúgó már tavaly nyáron óriási botrányt okozott azzal, hogy nem volt hajlandó meghosszabbítani a 2024 nyarán lejáró szerződését a Paris SG-vel. Akkor egy időre a keretből is kikerült, s úgy tűnt, azonnali hatállyal megválik tőle a katariak által birtokolt francia egyesület, és a Real Madrid kivásárolja a játékjogát. Azt nem tudni, akkor hol akadtak meg a tárgyalások, már ha voltak, ugyanis a spanyolok sem a saját pénztárcájuk ellenségei: tudták, hogy idén átigazolási díj nélkül vihető a támadó. 

Idő kérdése

Úgy fest, bejönnek a szombati, a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája döntőjére készülő Real Madrid számításai, s napok, hetek óta csupán az a kérdés: mikor jelentik be Kylian Mbappé megszerzését.

 Hivatalosan június 30-án jár le a szerződése Párizsban.

 A rekord BL-győztesnél a tavaly távozó Karim Benzema méltó örököse lehetne a szélsőként és csatárként is bevethető 25 éves világklasszis. A 2023/2024-es szezonban 48 mérkőzésen 44 gólt „termelt” a PSG-ben, amellyel francia bajnok és kupagyőztes lett, a BL-ben az elődöntőig és kapufaáradatig jutott. Egyéni szinten 27 találattal gólkirályi címet szerzett, és őt választották meg a Ligue1 legjobb játékosának.

Titkos szerelem

A kiválóan teljesítő, hamarosan az Európa-bajnoki felkészülést is elkezdő Kylian Mbappé interjút adott a Sky-nak, de nem kommentálta a Real Madridra vonatkozó kérdést. Ugyanakkor egy másik, sokak számára meglepő új lehetőséget vázolt fel.

Kiskorom óta AC Milan rajongó vagyok! Mindig azt mondtam, ha egy nap Olaszországba kell mennem...

 Elmennék az AC Milanba, mert mindig is ez volt a kedvenc csapatom. Régebben követtem a Serie A-t, és még mindig nézem az összes AC Milan meccset, az egész családom mindig is nagy rajongó volt! Egy nap Olaszországba költözni? Sosem tudhatjuk, mi következik, az biztos, hogy minden jót kívánok az európai olasz kluboknak.

A nyilatkozat beindította a Milan-drukkerek fantáziáját. Ha esetleg nem is ölti magára a közeljövőben a piros-fekete dresszt, egy jó pontot szerzett magának Mbappé Olaszországban.

 

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2024. május 29. 22:08
A Real Madridba fog menni, nincs más európai klub, ami meg tudna felelni a fizetési igényeinek úgy, hogy az adott liga nem zárja ki az őt foglalkoztatni igyekvő klubot a bajnokságból, kupaszereplésekből pénzügyi 'ferplé' megsértése miatt.
kukasmacska
2024. május 29. 20:18
Szereti ő a Milant, persze. Csak a fizetési igénye a Milan lehetőségeihez képest az egekben vannak.
Dunhill67
2024. május 29. 15:01
"Kylian Mbappé mégsem a Real Madridba igazol?"....úgy legyen
xerxesz
2024. május 29. 14:15
összevissza beszél... két éve azt hazudta, hogy mindig is a real-ba vágyott, most meg gyerekkori álmomcsapata a milan... nagyon remélem, hogy a szaudi ligában köt ki...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról