Tuchel eltörte a lábujját a Bayern feltámadásáért, Kane rántott húsos szendviccsel ünnepelt

2024. március 06. 06:11

Az edzői átélés új szintjét valósította meg Thomas Tuchel, a Bayern München trénere.

2024. március 06. 06:11
FC Bayern München v SS Lazio: Round of 16 Second Leg - UEFA Champions League 2023/24

Nyitókép: Alexander Hassenstein / Getty images

***

Thomas Tuchel a Bajnokok Ligája keddi Bayern München–Lazio találkozójának kulcsfontosságú szereplője volt, mivel a német edző állása volt a tét. Az idegeskedése miatt az edző belerúgott egy ajtóba, ezzel valószínűleg eltörve a lábujját – írta meg a Magyar Nemzet.

A Bayern München kedd este kiköszörülte a csorbát és 3-0-ás győzelmet aratott a Lazio ellen hazai pályán.

Tuchel olyan ideges volt a meccs előtt, hogy levegőnek nézte az ellenfél edzőjét, Maurizio Sarrit. A Lazio mestere jól kezelte a helyzetet és nem vette sértésnek a dolgot, és tipikus olasz kézmozdulatokkal odaszólt Tuchelnek, aki ráeszmélve arra, hogy kivel áll szemben, végül bocsánatkérően magához ölelte Sarrit.

Kane és a rántott húsos szendvics

A meccs embere végül Harry Kane lett, aki két gólt is szerzett a Lazio ellen. Az angol csatár úgy véli, hogy a győzelem fordulópont lehet a Bayern idényében, amely a Bundesligában jelenleg tíz ponttal van lemaradva az éllovas Leverkusentől, kiesett a Német Kupából, így a Bajnokok Ligája maradt az utolsó mentsvár.

Egy ilyen meccs után jól esik egy kis rántott húsos szendvics 

– jegyezte meg Kane, aki falatozott a vegyes zónában. 

„Nagyon fontos pillanat volt ez a meccs a szezonunkban. Mindenki ránk figyelt, hogyan reagálunk az első meccs vereségére, és csúcsteljesítménnyel rukkoltunk elő. Labdával és labda nélkül is rengeteg energiát mozgósítottunk. Remélhetőleg ez most egy fordulópont az idényünkben, mert ha így teljesítünk, akkor jönnek majd a további győzelmek is” – tette hozzá a játékos.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­ö­g­ö­­s­­ ­l­­á­­­n­­y­­­o­­­k­ ­­v­­­á­r­­­n­a­­k­­ ­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Tommaso
2024. március 16. 20:46
Ha lyukat rugott volna, mint a szezonban tobb jatekosa is, akkor nem lenne semmi baja.
bunko-jobbos
2024. március 06. 07:34
"Tuchel eltörte a lábújját" Mondtam én, hogy a Mandit olyanok szerkesztik, akiknek 2-es volt az átlaguk a középiskolában. Ezt csak a nagyon bénák baltázzák el, Az ujj, rövid u, nem hosszú, ecsém!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!