Olcsón megúszták Sebők Vilmosék a kupadöntős viccelődést

2024. március 01. 22:28

Az angol Ligakupa fináléját közvetítő Arena4 stábtagjaként a volt válogatott futballista a liverpooli szurkolókat a klubhimnusz éneklése közben vezényelte, ami több drukker ellenszenvét is kiváltotta.

2024. március 01. 22:28

Az eset még a múlt hét végén, január 25-én történt. A Wembley Stadionban rendezett Ligakupa-döntőn a Liverpool a hosszabbításban Virgil Van Dijk 118. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Chelsea-t, amely egyben azt is jelentette, hogy Szoboszlai Dominik megszerezte első trófeáját a Vörösökkel.

A meccs utáni ünneplés során a mérkőzést a helyszínen tudósító, Sebők Vilmos próbált egy kis show-t vinni a közvetítésbe. A korábbi válogatott labdarúgó 

az érzelemdús pillanatok alatt a Liverpool klubhimnusza, a You’ll Never Walk Alone közben karjaival vezénylést imitált, 

mintha ő dirigálná a szurkolókat és a játékosokat. A videót posztoló kommentátornak, Monoki Lehelnek hallatszik a háttérben a nevetése az azóta eltávolított bejegyzésben. 

Az eset nagy felháborodást keltett a szurkolók körében, a csatorna közleményében elnézést kért, továbbá vizsgálatot indított a történtek után. Monoki saját Facebook-oldalán, míg Sebők a médiacsoport honlapján kért elnézést. A Network4 Media Group pénteken adott ki közleményt a vizsgálat végeredményéről.

Sebők Vilmos az angol Ligakupa-döntő után poénkodott a kamerába Fotó: Aréna4

„A Network4 Media Group lezárta a Ligakupa-döntőn történtekhez kapcsolódó vizsgálatát, amely megállapította, hogy kollégáink az adott helyzetben helytelenül jártak el. Mindezért figyelmeztetésben részesültek, amelynek részleteit társaságunk belső ügyének tekinti. Monoki Lehel, Sebők Vilmos és a Network4 Media Group ismételten elnézést kér azoktól, akik megbántva érezték magukat, és ezzel az ügyet lezártnak tekinti” – olvasható a közleményben.

Vagyis kijelenthetjük, Sebőkék elég olcsón megúszták a poénkodást.

Fotó: Aréna4

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:14
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­ö­­­g­ö­­s­­­ ­l­­­á­­n­­­y­­­o­k­­­ ­­­v­­á­r­­n­­­a­k­­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Hobbi.Gilda
2024. március 02. 17:21 Szerkesztve
Hogy ez a Sebők mekkora tuskó?!!! Már ki is rúgtam az Aréna4-t a csatornák közül.
Hyazinth
2024. március 02. 11:39
A vezénylést megörökítő képen Vili a szónokló MZP-re hajaz.
Ad majorem Dei gloriam
2024. március 02. 11:20
Vihar a biliben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!