Az Eb-hős újra harcol a csapattagságért

2024. március 06. 17:19

Erősödhet a magyar labdarúgó-válogatott és a Fehérvár FC is.

2024. március 06. 17:19
DÁRDAI Palkó; FIOLA Attila; SZALAI Attila; SALLAI Roland; GAZDAG Dániel; BARÁTH Péter

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

***

Mint beszámoltunk róla, március 12-én kihirdeti idei első keretét Marco Rossi. Nagyjából borítékolható, kik lesznek benne, és kapnak esélyt arra, hogy bejátsszák magukat az Európa-bajnoki bő keretbe. Nem lesz közöttük a 2021-es kontinenstorna egyik, magyar szempontból legemlékezetesebb pillanatát produkáló játékosa. Ám jó hír, visszatér, és célba veszi a válogatottságot is!

Ezt is ajánljuk a témában

Fiola Attila ismét bevethető. A Fehérvár FC 34 éves védője újra a csapatával edzett azok után, hogy októberben bokasérülést szenvedett a Litvánia elleni (2-2) idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőn. A „Vidi” csapatkapitánya héten elkezdte a közös munkát a csapatával, erről számolt be a klub keddi szurkolói ankétján Bartosz Grzelak vezetőedző.

Fiola Attila ma először edzett végig együtt a csapattal, jó úton halad, hogy visszatérjen a meccskeretbe, de nem szabad elsietni a rehabilitáció utolsó fázisát

 – olvasható a fehervarfc.hu beszámolójában.

Azaz a jelek szerint még várat magára a középső- és jobb oldali védőként is bevethető labdarúgó pályára lépése az NB I-ben. Legutóbb október 8-án játszott a bajnokságban, s értelemszerűen hiányzott a válogatott novemberi találkozóiról is. 

Fiola 56-szor szerepelt a nemzeti csapatban, 2 gólt szerzett, az egyik a franciák elleni (1-1) szólója után született az előző Európa-bajnokságon a teltházas Puskás Arénában. Amennyiben játékba lendül, vélhetően Marco Rossi is behívná a május végi bő keretbe. A szövetségi kapitány jól ismeri a csupaszív játékost, aki azon kevesek egyike lehetne, akik három kontinensviadalon is szerepelnek.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:25
🍓 ️ ­A­ ­d­­ö­­g­ö­­­s­­­ ­l­­á­­­n­y­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­r­­n­a­k­­­ ­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
lefty67
2024. március 06. 20:25
Nagy harcos és nem fél senkitől!
Interista
2024. március 06. 18:26
Óriási szíve és hatalmas munkabírása miatt is érdemes lenne behívni a magyar válogatott bő keretébe . Ha más nem verseny helyzetet teremteni .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!