A menedzsere nem foglalkozik Sallai Roland átigazolásával

2024. március 08. 15:29

A Freiburg válogatott támadója az utóbbi hetekben bombaformába lendült, ráadásul régóta téma az estleges klubváltása. Esterházy Mátyás ezzel kapcsolatban is nyilatkozott.

2024. március 08. 15:29
SALLAI Roland

Nyitókép, fotó: MTI/AP/DPA Harry Langer

Kis túlzással: az utóbbi hetekben minden Sallairól szól Freiburgban, ami nem is csoda: két góllal járult hozzá a Lens elleni visszavágón a továbbjutáshoz az Európa Ligában, míg legutóbb az ő asszisztja kellett ahhoz, hogy a nyolcaddöntő első mérkőzésén 1-0-ra legyőzzék az angol West Ham Unitedet.

Nem meglepő, hogy a támadó középpályással kapcsolatban egyre inkább felerősödtek azok a hangok, amelyek az esetleges nyári klubváltását helyezik előtérbe. A manapság legfelkapottabb magyar futballmenedzser, Esterházy Mátyás nemrég óta intézi Sallai Roland ügyeit. A fentiekkel kapcsolatban a következőket mondta el a közszolgálati sportcsatornán:

Egyelőre abszolút nem gondolkozunk következő lépésen, nagyon hosszú még a szezon, szerencsére a Freiburg még versenyben van az Európa Ligában, és a bajnokságban is van miért küzdeniük. 

Roli nagyon jól játszik, gólokat szerez, rendkívül hatékony,

úgy hogy még egyszer hangsúlyozom, nem a következő lépésen kell gondolkodnunk – ha egyáltalán lesz következő lépés. Erre ráérünk később visszatérni„

SALLAI Roland
A kép csalóka: Sallai Rolandnak nincs miért aggódnia Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek

A játékos jövőjével kapcsolatban az EM Sports ügyvezetője hozzáfűzte:

– Egy ilyen szintű játékosnak, mint Roli, minden mérkőzésen meg kell mutatnia, hogy a topszintet képviseli.

 Az elmúlt időszakban ezt hétről hétre megteszi. Jelen helyzetben a kiszámíthatóság és a konzisztencia a legfontosabb, amire egy futballista esetében  topklubok vágynak. Úgy érzem, Roli már eljutott erre a szintre, hiszen folyamatosan képes a kiemelkedő teljesítményre.    

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­ö­­g­­ö­s­­­ ­l­á­n­­y­­­o­k­­ ­v­­­á­r­­­n­­­a­­­k­ ­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!