Megjelentek a cápák az atlétikai vb-n, már csak az a kérdés: ki lesz a végén a legnagyobb hal

2023. augusztus 27. 17:37

Vasárnap este hét döntőt rendeznek a Nemzeti Atlétikai Központban.

2023. augusztus 27. 17:37

„Nagy kérdés, hogy mi lesz a mai 5000 méteres döntőben” – írta meg vasárnapi cikkéban a Magyar Nemzet annak apropóján, hogy a világbajnokság zárónapján reggel a férfiak maratonfutását az ugandai Victor Kiplangat nyerte, vasárnap este pedig hét döntőt rendeznek a Nemzeti Atlétikai Központban.

Mint a portál felidézte: a vb óriási szenzációja volt Jakob Ingebrigtsen veresége szerdán a férfi 1500 méter döntőjében, amikor a norvégot  – aki a szám olimpiai bajnoka és idei világranglista-vezetője – lehajrázta a brit Josh Kerr.

A Magyar Nemzet rámutatott arra is: „a két előfutamból nyolc-nyolc versenyző került be a fináléba, Ingebrigtsen harmadik lett a magáéban, ennek nincs nagy jelentősége, de a futamgyőztes spanyol Mohamed Katir diadalüvöltéssel nyugtázta a részsikerét. S rajta kívül az etióp és a kenyai futók –  a világranglista-vezető Berihu Aregawi, Hagos Gebrhiwet, valamint Jakob Krop –  is érzik a »vérszagot«”.

Így vagy úgy, borítékolható a dráma az atlétikai vb zárónapján. Ha Ingebrigtsen nyer, kikap vagy mégis visszalép, erről beszél majd az atlétavilág”

– teszi hozzá a lap.

A Magyar Nemzet cikkét a témában ide kattintva olvashatja.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitóképünk illusztráció, fotó: Sarah Richter from Pixabay

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. augusztus 27. 23:37
Itt vannak a cápák, ezt nézzétek : https://www.youtube.com/watch?v=P7yTRVfztRQ&ab_channel=NatureFootage https://www.youtube.com/watch?v=8ognfYSICMo&ab_channel=MikeBartel https://www.youtube.com/watch?v=eHuzcR2vMac&ab_channel=daboing
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!