Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

2024. május 27. 14:01

Csatlakozzon Ön is a Mandiner élő beszélgetéséhez a Békemenet után, regisztráljon most!

2024. május 27. 14:01
null

Minden idők legnagyobb békemenetére készül a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) június elsején, szombaton, melyen Orbán Viktor is beszédet mond. A Mandiner az eseményt követően vár mindenkit szeretettel 17 órai kapunyitással a Békemenet After Kibeszélőre, ahol a Mandiner All Stars tagjai, Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József beszéli meg a Békemeneten történteket a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal a Scruton V.P.-ben!

Kezdés: 2024.06.01. szombat 18:00

Kapunyitás: 17:00

Helyszín: Scruton V.P. - 1053 Budapest, Veres Pálné u. 12.

Amennyiben Ön is részt venne az eseményen a közönség részeseként, élőben meghallgatná, akár kérdezne is, regisztráljon most: https://forms.gle/rhetdiFaL4eWRMu97 

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt, regisztráljon és jöjjön el Ön is!

A jelentkezés és az adáson való részvétel az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges, a férőhelyek száma korlátozott! Az esemény korlátozottan sajtónyilvános. Az eseményen való részvétel a sajtó számára is regisztrációhoz között. A tartalom írásos publikálása a Mandinerrel való egyeztetésre szorul, videófelvétel nem lehetséges. Kapcsolatfelvétel: [email protected]

A változtatás jogát fenntartjuk.

 

 

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. június 01. 17:10
A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben honvédeket küldenek Csádba, miután Afganisztánban, Irakban, Koszovóban hullottak a magyarok az aljas zsidó gazdáik szolgálatában. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben 85+50+5 milliárd eurót szavaztak meg a hoholoknak a háborújukra, 13 szankcióscsomaggal, soktucat szankcióhosszabbítással, meg minden egyéb szarsàggal. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben eszement barom módján támogatják a zsidó apartheid terrorállam népirtásàt, hàborúját, melyben magyar állampolgársággal bőségesen ellátott szadista zsidó gyilkosok bandái gyilkolnak halomra gyermekeket, asszonyokat. A zsideszes patkányoknál nem arra kell figyelni, amit hazudoznak, hanem arra, amit csinálnak!
hatvanpuszta
2024. június 01. 15:51
Nagy gangbang lesz.Szájert is meghívtátok?
Mindenhova
2024. június 01. 12:43
Tessék mondani, mit jelent az a szó, h. "after"? Főleg ebben a szövegkörnyezetben. (Nem figyeltem volna és változott valami? Legutóbb még úgy tudtam, h. Magyarország egy nemzetállam, az egyetlen hivatalos nyelv pedig a magyar.)
Isten jobb keze
2024. június 01. 11:59
Béke menet😂 inkább birka menet! De ne bántsznk meg senkit. Inkább hivjuk úgy hogy józan gondolkodásra képtelenek gyülekezete! Áradjon a tisza le sz ős kommunista fidesszel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!