Bosszuljátok meg a CEU-t, álljatok ki a dolgozók mellett!

2018. december 4. 18:50

Jámbor András
Mérce

Orbánékat nem érdekli a liberális vagy baloldali értelmiség nyavalygása.

„Orbánékat nem érdekli a liberális vagy baloldali értelmiség nyavalygása, ameddig van akár csak kicsit több mint 2 millió szavazójuk. Nem érdekli a polgári értelmiség nyavalygása, ameddig le tudja cserélni őket. Nem érdekli a nyugati politika nyavalygása, ameddig a nyugati politikai elitet finanszírozó cégekkel jóban van, és meg tudja őket venni a magyar adófizetők pénzéből, a magyar dolgozókra rakott terhekből.

Pontosan ezért Orbánt csak akkor lehet valamire rákényszeríteni, ha valamilyen erőforrását veszélyben érzi. A rabszolgatörvény pedig egy olyan törvény, amely kapcsán valamit veszíteniük kell Orbánéknak. Vagy a német autógyárak lesznek mérgesek, vagy azok a dolgozók is, akik a Fideszre szavaztak.Kedves értelmiségi olvasók, ezért ma a leginkább azzal tudjátok a CEU-t megbosszulni, ha látványosan és erősen odaálltok a szakszervezetek és még inkább a dolgozók mellé.

Már csak azért is, mert egy ilyen odaállás feszültségeket, hamis ellentéteket tud oszlatni a kormánypropaganda által felállítottakból. Ha a kétkezi melós és a »Soros-egyetem« tanára egymás mellett tüntet, akkor utána nehezebb ezeknek a kétkezi melósoknak azt mondani, hogy az a tanár az ellenség, aki kiállt érted, és nem a kormány.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
vissza a teljes nézetre