Az oroszok szerint Zelenszkij válaszolt a „nagylelkű ajánlatukra", amivel végzetes hibát követett el

2024. augusztus 14. 14:50

Az oroszok szerint az ukránok betörése Kurszkba az orosz elnök „nagylelkű javaslata”, a tűzszünet megkezdésére érkezett válaszreakció volt.

2024. augusztus 14. 14:50

Nyitókép: SAMUEL CORUM / AFP

„Oroszország londoni nagykövete azt sürgeti, hogy ne vegyék komolyan Zelenszkij kijelentéseit a Moszkvával való béketárgyalások lehetőségéről” – írja a Gazeta.

Ezt is ajánljuk a témában

A lap szerint az orosz diplomata úgy közölte: az ukránok semmilyen jelét nem mutatják annak, hogy valóban nyitottak lennének a béketárgyalások megkezdésére.

Mint a portál felidézi: Volodimir Zelenszkij ukrán elnök utoljára július 22-én beszélt az Orosz Föderációval folytatott békés tárgyalások lehetőségéről, majd nem sokkal később, augusztus 6-án az ukrán fegyveres erők átlépték az Orosz Föderáció határát, és behatoltak a Kurszk régió területére.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezzel összefüggésben Oroszország ENSZ-képviselője, Poljanszkij kijelentette, hogy Kijev támadása az orosz elnök „nagylelkű javaslata”, a tűzszünet megkezdésére érkezett válaszreakció volt.

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
verkez
2024. augusztus 15. 10:03
"Az oroszok szerint az ukránok betörése Kurszkba az orosz elnök „nagylelkű javaslata”, a tűzszünet megkezdésére érkezett válaszreakció volt." Ez mi a faszomat jelent?
goldie-2
2024. augusztus 14. 18:45 Szerkesztve
Na igen, 2 hét kellett egyeztetni az USÁ-val és az EU-val.
kunfia1
2024. augusztus 14. 18:14
"Ukrajna demilitarizálását és denacifikálását, valamint az oroszellenes szankciók eltörlését. " Nincs mese, el kell törölni Putyin szerint a békéért a szankciókat, mert Oroszországot meg sem rendítette, ahogy az itteni állampárt kommunikálja. Putyin csupán szívjóságból töröltetné el a szankciókat maga ellen, hogy az EUnak ne legyen rossz.
kunfia1
2024. augusztus 14. 18:08
"majd nem sokkal később, augusztus 6-án az ukrán fegyveres erők átlépték az Orosz Föderáció határát, és behatoltak a Kurszk régió területére." Azaz Orbán gazdájának nincs annyi embere, hogy megvédje a határait? Vajon a kínai határ védett, vagy bármikor elfoglalható Szibéria is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!