„Sírva fakadok!”, „Béna vagy!”, „Fogd be, te nem vagy velünk!” – szétszedik a kommentelők Macront az olimpiai megnyitó miatt

2024. július 27. 11:50

A francia elnöknek tetszett a szakállas nőket és bizarr kék törpéket is felvonultató olimpiai nyitóműsor, a kommentelők már nincsenek annyira elragadtatva.

2024. július 27. 11:50
null

Nyitókép: MTI/EPA/AP pool/Michel Euler

Özönlenek a nem éppen hízelgő reakciók Emmanuel Macron bejegyzésére, aki a tegnapi párizsi olimpiai megnyitó után

büszkén azt írta közösségi oldalán: „Ez Franciaország!

Ezt is ajánljuk a témában

A szakállas nőket és Leonardo da Vinci Az utolsó vacsora című képének draq gueen-paródiáját élőképként is szerepeltető show azonban sokaknak egyáltalán nem nyerte el a tetszését, ahogyan azt a francia elnök tweetje alatti hozzászólások is mutatják.

Ez annyira igaz, hogy sírva fakadok.”

 „Egyszerűen béna vagy. Te és a 2024-es olimpiai meleg büszkeséged."; „A padlón feküdtem a nézése közben, és halálra röhögtem magam”;

Fogd be, te nem vagy velünk!”;

„Attól tartok, nem a te Franciaországod!"; „Nem, nem a tiéd!”– sorjáznak a nem éppen egyetértő hozzászólások. 

Egy spanyol kommententelő gúnyosan így fogalmaz:

Tapsot kérek a Pireneusoknak. Ez a lenyűgöző hegységrendszer úgy tart minket távol Franciaországtól, hogy cserébe nem kér semmit.

Ez lenne [Franciaország]?” – kérdezi egy másik hozzászóló.

„Éljen Franciaország!”

„Ez Franciaország!”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. július 28. 18:56 Szerkesztve
Tiltakozik, h vki lenácizta Le Pen-t. Az hagyján, hogy ő az. De tudomásul kell venni, hogy Orbán a választói elvárások szerint változtatja az elveit. (Az is nyílt titok, h folyamatosan szondázzák a közvéleményt.) Egyetlen dologban elvszerű, mindig a hívei legegyszerűbb zsigeri elvárásához idomul. Ezek alapja lehet előítélet, tanulatlanság, önbizalom hiány, unintelligencia, de semmiképpen sem a tudás, a tapasztalat, a bölcsesség és a racionalitás. Tehát ez a színtiszta populizmus. Így vált Orbán is liberális demokratából illiberális antidemokratává, majd szélső jobboldalivá. Vagyis “náci” lett. Nyugodjanak bele.
5m007h 0p3ra70r
2024. július 27. 22:50 Szerkesztve
>>orrban 2024. július 27. 14:08 Kit szednek szét a bukott löpen nácik?<< Építési kordonokat? Egy időben az nagy divat volt egy bizonyos csoportnál.
5m007h 0p3ra70r
2024. július 27. 22:49 Szerkesztve
>>kurasag 2024. július 27. 16:19 A cimkén az áll: Made in China A magyar költségvetés címkéjén. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣<< Ebben tökéletesen megegyezik az USA költségvetésével. Ha az amerikaiaknak megfelel, nekünk miért ne?
nurszultan
2024. július 27. 21:23
Nem, kicsi buzeráns féreg! Ez NEM gallia! Ahhoz te nagyon kicsi vagy, hogy a fehér faj territóriumának ezt a -talán- legfontosabb területét szétbaszd! te, és a mögötted álló sátántól való banda erőlködtök B+, mint kanos terrier holdtöltekor, de itt már nektek "reszeltek"B+! Tudom, már érzitek amit, itt pofázok, de nem akarjátok elfogadni! Pedig, -szaros buzeráns-"game over"- ahogy a sok eszű "w" v bush pofázta. Kis genyó, ÉN szóltam!!!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!