Biden Kamala Harris alelnököt támogatja – Trump szerint könnyebb lesz őt legyőzni

2024. július 21. 20:40

Biden össze akar fogni és le akarja győzni Trumpot.

2024. július 21. 20:40

Nyitókép: Mandel NGAN / AFP

Mint ismert, Joe Biden bejelentette: visszalép a novemberi elnökválasztástól. A döntésnek azonban számos előjele volt. 

A kérdés adja magát: ki lesz a demokraták új elnökjelöltje? 

„Ma szeretném felajánlani teljes támogatásomat Kamala számára, hogy ő legyen pártunk idei jelöltje. Demokraták – itt az ideje összefogni és legyőzni Trumpot. Csináljuk meg” 

– írta Biden az X-en közzétett bejegyzésében. Azt mondta, hogy Harrist választani 2020-as jelöltjelöltjének „a legjobb döntés volt, amit valaha hoztam”.

A CNN-nek percekkel azután, hogy Joe Biden elnök bejelentette, hogy kiszáll a 2024-es versenyből, Donald Trump volt elnök úgy jellemezte Bident, hogy „az országunk történetében messze a legrosszabb elnökként fog szerepelni”. Bár egyelőre nem világos, hogy ki lesz a demokrata jelölt, Trump azt mondta, hogy szerinte Kamala Harris alelnököt könnyebb lesz legyőzni, mint Bident lett volna. 

Hillary és Bill Clinton is támogatásukról biztosították Kamala Harrist

Bill Clinton volt elnök és Hillary Clinton volt külügyminiszter is csatlakozott Joe Biden elnökhöz, és támogatják Kamala Harris alelnököt az elnökválasztáson: „Megtiszteltetés számunkra, hogy csatlakozhatunk az elnökhöz, aki Harris alelnököt támogatja, és mindent megteszünk, hogy támogassuk őt”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-29
2024. július 22. 11:19
Ez a némber ügyész volt, most is mindent megfog tenni, hogy minél jobban elcsalják a választást, látszólag demokratikusan, a keleti és nyugati part nagyvárosaiban, sürün lakott államaiban.
bagoly-29
2024. július 22. 11:15
Nos én más véleményen vagyok, nehezebb lesz! Ugyanis mellé állnak a szinesbőruek, a nők, a buzik, az ateista zsidók, a demokraták, a bűnözők, a woke hivők, stb. Vagyis az USA szemete! S létkérdés számukra a győzelme! Ne így legyen, de tartok tőle! A debilis vénséget könnyebb lett volna legyőzni.
goldie-2
2024. július 22. 06:06
Azt mondta, hogy Harrist választani 2020-as jelöltjelöltjének „a legjobb döntés volt, amit valaha hoztam”. Mandiner
pandalala
2024. július 22. 01:50
"Demokraták – itt az ideje összefogni és legyőzni Trumpot. Csináljuk meg" Húbamme', ez egy erősen gyurcsányos szöveg!! :-DDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!