Örkény és Rejtő felröhög: egy rendőrségi konferencián lopták el a brit bűnügyi miniszter táskáját

2024. szeptember 14. 11:13

Épp a lopások problémájáról adott elő...

2024. szeptember 14. 11:13
Far-right groups in England continue anti-immigrant protests, clash with counter-protesters

Nyitókép: Muhammed Yaylali / ANADOLU / Anadolu via AFP

Nagy-Britannia rendőrségi és bűnügyi miniszterének ellopták a táskáját egy vezető és középvezető rendőrtisztek számára rendezett konferencián, ahol a lopások és bolti lopások növekvő problémájáról beszélt – közölte egy kormányzati tisztviselő csütörtökön. Az eset akkor történt, amikor Diana Johnson kedden részt vett a Rendőrfelügyelők Szövetségének közép-angliai konferenciáján, ahol 

az egyik vezető tiszt egy beszédében azt mondta neki, hogy a büntető igazságszolgáltatási rendszer gyakorlatilag elromlott. 

A tisztviselő elmondta, hogy Johnsonnak ellopták a táskáját a konferencián, de nem azonosítottak biztonsági kockázatot. Beszédében Johnson azt mondta, hogy Nagy-Britanniát „a társadalomellenes viselkedés, a lopások és a bolti lopások járványa sújtja”. A belügyminisztérium nem kívánt nyilatkozni. A Warwickshire-i rendőrség közölte, hogy az incidenssel kapcsolatban egy 56 éves férfit betöréses lopás gyanújával letartóztattak és óvadék ellenében szabadon engedtek.

 

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2024. szeptember 17. 09:13
Cyril Ramaphosa dél-afrikai politikus ipadjét pedig egy konferencián nyúlták le. Legendás reakciójából "dal" is született: www.youtube.com/watch?v=FDCV5loohKo
paracelsus-2
2024. szeptember 14. 22:59
Cseréljen helyet az elkövető hölgy vagy úr a kvótaribanccal, látványosan javulni fog a bűnügyi statisztika! Jobb, ha az illetékes érti, mi a dörgés.
FreedomE3
2024. szeptember 14. 15:27
És masnap Putyin 6 angol diplomatát utasított ki Moszkvából, kémkedés miatt. Nyilván teljesen veletlen jutott a listához, az ellopott lap top nak semmi köze hozza. 😅
palicsi-2
2024. szeptember 14. 14:27
A csaj örülhet, hogy nem a nemi erőszakokról tartott beszédet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!