Mike Tyson provokálta youtuber ellenfelét a sajtótájékoztatón (videó)

2024. augusztus 19. 14:06

A két amerikai összecsapását július 20-ra tervezték, de Tyson egyik repülőútján rosszul lett, így a ringcsatát november 15-re halasztották.

2024. augusztus 19. 14:06
null

November 15-én száll ringbe Mike Tyson és Jake Paul. Az eseményt megelőző sajtótájékoztatón egymást kóstolgatta a két bokszoló – írja a TMZ.

Meglepő módon a hergelést Tyson kezdte a youtuberből sportolóvá vált Paul ellen, akit többször megütött, miközben nevetett.

Mike Tyson vidámnak látszott, az egész szóváltásuk alatt látszólag nem sok rosszindulat volt itt, azonban Jake Paul nem tűnt túl boldognak, hogy a bajnok bohóckodik vele a kamerák előtt.

A színészként és „nagyszájú” bloggerként elhíresült Jake Paul arra számít, hogy 40 millió dollárt fog keresni azzal a bokszmeccsel, amelyet november közepén vív a nehézsúly exvilágbajnokával, Mike Tysonnal.

A két amerikai összecsapását július 20-ra tervezték, de Tyson egyik repülőútján rosszul lett, így a ringcsatát november 15-re halasztották. A nyolc, egyenként kétperces menetre tervezett mérkőzés színhelye a Dallas Cowboys amerikaifutball-csapat stadionja lesz a texasi Arlingtonban.

Az új dátumot is népszerűsítő New York-i sajtótájékoztatón, ahol a felek kisebb lökdösődést is „beiktattak” a színpadon, Pault füttyszóval, Tysont viszont ujjongva fogadták a nézők. A médiaesemény után a bokszkarrierjét is rendre harsány körítéssel építő, 27 éves Jack Paul úgy fogalmazott: „Azért vagyok itt, hogy 40 millió dollárt keressek, és kiejtsek egy legendát, semmi más nem érdekel. Azt akarta, hogy a viadal hivatalos legyen, és hogy tényleg fenékbe rúgjam...”

Az 58 esztendős Tyson, aki fénykorában legyőzhetetlen volt, s a nehézsúly vitathatatlan világbajnoka lett,

 vagyis minden jelentős szervezet övét birtokolta, karrierje alatt 50 győzelmet aratott (44-et kiütéssel) és 6 vereséget szenvedett. A szorítóban 1987 és 1990 között uralkodó Tyson 2005-ben visszavonult, majd 2020-ban visszatért egy bemutató mérkőzésre, amelyet a honfitárs, szintén korábbi világbajnok Roy Jonesszal vívott és amely döntetlenre végződött. Paul, aki 2020 januárja óta lép fel a profi ringben, kilenc győzelmet számlál, hatszor nyert KO-val, s egyszer kapott ki.

(MTI, Index)
 

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grenki-2
2024. augusztus 19. 14:38 Szerkesztve
Tudni kell mindenkinek, a szórakoztatóipar ilyen! Megjátszák, rájátszanak, rátesznek kétlapáttal stb...ez is arról szólt...minél nagyobb bevételt akarnak majd elérni...
Akitlosz
2024. augusztus 19. 14:30
Kell a "botrány" a Mandiner fajta bulvársajtónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!