Fizetett lövészárokásókat keresnek az ostromlott Kurszkban

2024. augusztus 15. 07:56

Az orosz álláskereső oldalakat ellepték az ilyen hirdetések.

2024. augusztus 15. 07:56
Concerns Grow In Ukraine Over Pro Russian Demonstrations In The Crimea Region

Nyitókép: Sean Gallup/Getty Images)

Kurszk megyében, ahol az ukrán csapatok előretörése jelentős területeket vont ellenőrzésük alá, sürgősen lövészárokásó munkásokat keresnek az orosz hatóságok. Az orosz álláskereső oldalakat ellepték az ilyen hirdetések – írta meg a Kyiv Independent.

Magas kockázat, magas bér

Kiemelkedő fizetést, 150 000 és 371 000 rubel (600 ezer és 1,4 millió forint) közti összeget kínálnak az ilyen jellegű munkára jelentkezőknek. 

Az oroszok már több mint másfél hete küzdenek az ukrán csapatok megállításával, miközben az amerikai Institute for the Study of War jelentése szerint Oroszország a határvédelem megerősítésére készül, de jelenleg nem rendelkezik elegendő személyzettel a feladat elvégzéséhez. Az orosz katonák nagy erőkkel építkeznek, még a kurszki atomerőmű környékén is, hogy felkészüljenek az ukrán előrenyomulásra. 

Az ukrán erők eddig mintegy 74 települést foglaltak el a régióban, két Budapestnyi területet tartva ellenőrzésük alatt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kokrowatz-0
2024. augusztus 15. 13:52
aztán ha kiásták az árkot, kapnak egy egyoldalúan módosított szerződést meg egy géppisztolyt.
Akitlosz
2024. augusztus 15. 13:38
Nem könnyű szakma a lövészárokásó. Ráadásul veszélyes is. És igencsak szezonális. Tehát lövészárokásásból megélni nem lehet.
Kétes
2024. augusztus 15. 13:22
Szerintem ezt az árokásós dolgot kifejezetten a Magyar Péternek és az szadeszeszes bujkáló partizánoknak találták ki.
Aerion
2024. augusztus 15. 12:44
Sztrovacsek A rettenthetetlen, a legyőzhetetlen, a mindent elsöprő orosz hadsereg mítosza végleg szertefoszlott. ---------------- Szóról szóra ugyanezt olvastam a Völkischer Beobachter 1941 nyári számaiban: https ://research.calvin.edu/german-propaganda-archive/vb/vb-July1941.htm
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!