Durva közúti balesetet szenvedett a román miniszter – fejre állt az autója (FOTÓ)

2024. augusztus 28. 07:21

Durva ütközés történt.

2024. augusztus 28. 07:21
Truck loses sewage sludge - accident on the A57

Nyitókép: Alex Forstreuter / Alex Forstreuter / dpa Picture-Alliance via AFP

Közúti balesetet szenvedett Natalia Intotero, román családügyi miniszter kedd délután a Vâlcea megyei Racoviţa településen. A baleset során egy személygépkocsi nekiütközött egy másiknak, amelyben a miniszter utazott, és amely az ütközés következtében felborult – írta meg a maszol.ro.

Rendőrségi források szerint a felborult járművet egy 32 éves férfi vezette, míg a másik autót pedig egy 41 éves nő irányította. A helyszíni tesztek alapján egyik sofőr sem volt alkoholos befolyásoltság alatt. A felborult autó egyik utasát kórházba szállították, de 

a miniszter, aki a hátsó ülésen tartózkodott, valamint testőre és a sofőr is megúszták súlyos sérülések nélkül, köszönhetően annak, hogy mindannyian használták a biztonsági övet. 

Forrás: maszol.ro

Natalia Intoterot a Râmnicu Vâlcea Megyei Sürgősségi Kórházba vitték, hogy további vizsgálatoknak vessék alá. A baleset után Natalia Intotero közösségi oldalán köszönte meg a támogatást és az aggódást családjának, barátainak és munkatársainak. Bejegyzésében így fogalmazott:

Isten kegyelme és jósága által jól vagyok”

Egyúttal a Zsoltárok könyvéből vett idézettel erősítette meg, hogy jól van: „Isten a mi oltalmunk és erősségünk! igen bizonyos segítség a nyomorúságban”. A miniszter elismerését és köszönetét fejezte ki a Vâlcea megyei mentő- és sürgősségi szolgálatnak is.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. augusztus 28. 09:12
Egy feje tetejére állított országban pont ez a normális. (végre a talpra tud majd állni)
Mich99
2024. augusztus 28. 07:40
Kinek állt az útjában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!