Andrew Tate: amit a libsik nem szívesen említenek a fenegyerekről

2024. augusztus 13. 07:29

De mi az, amiről nem szívesen beszélnek vele kapcsolatban?

2024. augusztus 13. 07:29
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Pesti Strácok

Nyitókép: Daniel MIHAILESCU / AFP

„Andrew Tate a »mi falkánk kölyke«? Nem. Számos dologban igaza van, meg eleve szimpatikus az a vagabund attitűd, amivel egy nagy-nagy középső ujjat mutat az egész globalista establisment-nek, és leleplezi számos aljas machinációjukat. Ettől még legjobb esetben is egy sok szempontból ellenszenves figura, rosszabb esetben egy közönséges bűnöző. (Akit természetesen megillett az ártatlanság vélelme, akár szimpatizálunk vele, akár nem.) A libsivilág, a globalista média (beleértve annak magyarországi lerakatait a Telex-től a 444-en, HVG-n, RTL-en, stb. át Puzsér Róbertig) gyűlöli. Különösen amióta elismerően beszélt Orbán Viktorról. De elismerően beszélt a palesztin terroristákról is, szóval annyira azért nekünk sem kell rajongani érte.

De mi az, amiről nem szívesen beszélnek vele kapcsolatban? (Hogy végre kiderüljön a címben olvasható utalás.) Mi az, amitől lefagy a rendszer a libsiknél? Az, hogy van ez a fránya iszlám. Amit ugyebár szeretni kell, meg tolerálni, meg a béke vallása, meg nem is úgy volt Berlinben-Kölnben-Marseillben-CharlieHebdonál-Bataclánban-stb., stb. Hát erre 2022-ben Tate nem betért az iszlámba? OK, volt már keresztény, aztán ateista, aztán megint keresztény, nála többet talán csak Robert Denard francia zsoldosvezér váltogatta a vallását. De amióta 2022-ben Tate egy dubai mecsetben együtt imádkozott barátjával Tam Khan, afgán származású brit MMA harcossal, a libernyákok tényleg ledobták az ékszíjat. 

Se kiköpni, se lenyelni nem tudják. Tate elmondta, hogy megvolt már neki minden az életben, siker, pénz csillogás, és ideje volt megtalálni Istent. És szerinte az iszlám a világ utolsó igazi vallása. Ugyanakkor az is kiderült, hogy nagyon is gyakorlati szempontok is vezérlik: ez a vallás ugyanis, a világ nagy vallásai közül (a kereszténységen belül a mormonok egyik ágát leszámítva) egyedüliként, hivatalosan, formálisan is engedi a többnejűséget. Azt is hozzátette, hogy »keres magának egy iszlám feleséget, akit egy halom kő mellett tarthat arra ez esetre, ha túl sokat szemtelenkedik.«

Nyilván itt is a macho, szexista, szarkasztikus, provokatív énje szólalt meg, részben épp azért, hogy hergelje a progresszíveket. Akik viszont, ha az iszlámról és az iszlám iránti rajongásukról van szó, néhány dologról előszeretettel feledkeznek meg: például a megkövezés (és általában a nőverés) máig létező gyakorlatáról, vagy épp a homoszexualitás teljes eliutasításáról. És még egy dologról: Allah mégiscsak Isten, aki ugyebár, a progresszió felkentjei szerint nem is létezik, egy mese, stb. Teljes kognitív disszonancia. Ezt okozza számukra Andrew Tate is. Ezért nem beszélnek arról, hogy áttért az iszlámra – ha komolyan gondolja, ha nem.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rasdi1
2024. augusztus 13. 14:27
Ki az ördög az az Andrew Tate? Melyik ország "Magyar Pétere"? Nagyon lemaradtam....
v4nmeeg1p3psid
2024. augusztus 13. 11:50
Ez nem valami román bűnöző?
MaBaker
2024. augusztus 13. 10:11
"elismerően beszélt Orbán Viktorról. De elismerően beszélt a palesztin terroristákról is, szóval annyira azért nekünk sem kell rajongani érte." Jja mert itthon csak a cionista terroristákat szabad dícsérni.
nemugatolmerkapol
2024. augusztus 13. 08:44
Három nagy, velünk élő átverésről fogok beszélni. Az első nagy átverés, áltudomány a közgazdaságtan. Ez az áltudomány korunk dogmatizált vallása. Megállapítja, hogy sokkal többet kellene dolgoznod, te tehetsz róla, hogy szegény vagy, nagy a bérkiáramlás, nagyok a szociális kiadások. A másik a pszichológia. Két perverz zsidó tanaira épül ez az átverés, ami még a pszichét, a lelket is tagadja. Freud szerette volna megbaszni az anyját, Wilhelm Reich meg faszokat vert ki pszichoanalízis közben. Azt ember viselkedését néhány sablonba erőszakolták, motivációjának a szexualitást jelölték meg. A harmadik az iszlám. Allah nincs, nem létezik. Mohamed pedig törvényesítette a rombolást, a tömeggyilkosságot és a rablást egy szektát létrehozva intézményesítette. Andrew Tate pedig egy mélyelemzést nem érdemlő bűnöző.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!