Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Kekeckedett Szijjártóval a külföldi műsorvezető, a miniszter frappáns mondattal tette helyre (Videó)

2024. április 20. 13:46

A külügyminiszter tiszta vizet öntött a pohárba, pedig valamit nagyon félre akart érteni a riporter.

2024. április 20. 13:46
Cyprus Hungary

Fotó: Danil Shamkin/NurPhoto via Getty Images

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán közzétett videóban rántotta le a leplet arról a lejáratókampányról, amely Magyarország ellen zajlik a nyugati média különböző felületein, főcímeiben, műsoraiban.

Az egyik videórészletben a műsorvezető Orbán Viktor azon kijelentését járja körül körül és értelmezi, amely szerint: „el kell foglalnunk Brüsszelt!”. „Mi, akik a szuverenista táborba tartozunk, azt mondjuk, hogy nem szabad több hatáskört Brüsszelbe vinni a tagállamoktól, mert az a szuverenitásunk nagy részének feladásával járna. Mi ezt nem támogatjuk.

Ezért azt reméljük, hogy a következő európai parlamenti választásokon a szuverenista politikai erők, a szuverenista politikai pártok nagyarányú győzelmet aratnak majd”

– fogalmazott Szijjártó.

A műsorvezető végül így összegzett: „tehát Brüsszel elfoglalása nem arról szól, hogy magyar katonai alakulatokkal vennék át az elnökséget.” Erre az abszurd felvetésre Szijjártó Péter csak ennyit válaszolt: „Ezt veheti biztosra, ezt veheti természetesnek.”

 

 

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 05:34
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­­­k­e­­­l­d­­­ ­a­­ ­­s­­z­­e­­­x­­­i­­ ­p­­u­­­n­c­­i­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jose
2024. április 24. 15:30
Jelentéktelen ügy. A faszi vicces akart lenni, de nem jött össze. Peti jól reagált, nem kezdte el megkérdőjelezni a csóka értelmi képességeit.
nagycsaba
2024. április 20. 21:33 Szerkesztve
"Kekeckedett" ??? Megkérdezte. "frappáns mondattal tette helyre" Válaszolt. Szijjártóval vagyok de ennél 1000 szer idiótább riporterek vannak
Unknown
2024. április 20. 21:24
tommaSSo is az ilyen “direktfélreértő” faszkalapok közé tartozik, mint ez a riporter. Mi mást is csinálhatna, hisz egy náci fosófantom!😂🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!