Mutasson több bátorságot a rossz dolgokkal és a Gonosszal szemben, Macron úr!

2024. március 10. 12:51

Magától értetődő, hogy francia fiatalok százezreinek kell félbehagynia a rozéfröccsöt, hogy meghaljanak Kijevért.

2024. március 10. 12:51
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Pesti Srácok

Nyitókép: Michael Campanella/Getty Images

*

„Ha valamiért érdemes meghalni egy franciának, az egy nagyon távoli ország számunkra tökéletesen irreleváns problémája! Minden más gyávaság, defetizmus és valószínűleg homofóbia. Macron úr, ön nem elég elkötelezett a jó ügyek mellett! A szöveg kezdetnek jó, de fájdalmasan hiányoznak a tettek! Tényleg illene több bátorságot felmutatni, és a nagy szavak nagy hangerővel történő kimondásán túl valamit cselekedni is! Rossz dolgok ugyanis nemcsak Ukrajnában történnek, nemcsak azt nem engedheti meg a francia nemzet, hogy Oroszország győzzön, hanem általában nem fogadható el a Gonosz jelenléte ezen, az űrben magányosan sodródó kis sárgolyóbison!

Nem győzedelmeskedhet a Rossz és a Gonosz a Jó felett! Ez a jól felfogott érdekünk, illetve erkölcsi és geopolitikai alapvetésünk! Itt az ideje meghirdetni Párizsban a tízmilliószoros pozitív napot, és francia katonák ezreit küldeni a Föld összes válságövezetébe! Ha valamiért érdemes meghalni egy franciának, az egy nagyon távoli ország számunkra tökéletesen irreleváns problémája! Minden más gyávaság, defetizmus és valószínűleg homofóbia. Macron úr, ön nem elég elkötelezett a jó ügyek mellett! A szöveg kezdetnek jó, de fájdalmasan hiányoznak a tettek! Tényleg illene több bátorságot felmutatni, és a nagy szavak nagy hangerővel történő kimondásán túl valamit cselekedni is! Rossz dolgok ugyanis nemcsak Ukrajnában történnek, nemcsak azt nem engedheti meg a francia nemzet, hogy Oroszország győzzön, hanem általában nem fogadható el a Gonosz jelenléte ezen, az űrben magányosan sodródó kis sárgolyóbison!

Magától értetődő, hogy francia fiatalok százezreinek kell azonnal félbehagynia a rozéfröccsöt és az aktuális melegkalandot a Szajna partján, hogy meghaljanak Kijevért, hiszen mihez kezdenénk Ukrajna nélkül Európában? Amíg a mindig is Ukrajnának nevezett ősi entitás az Orosz Birodalom, kicsivel később Szovjetunió része volt, addig mi, Európa magatehetetlenül sodródtunk a történelem Szküllái és Kharübdiszei közt az ismeretlenbe. Valljuk be, ha a szubszaharai tudásközpontokból (forrás: Netflix) nem érkezik meg hozzánk a gőzmozdony, a C-vitamin és az űrkutatás, bizony sokkal szegényebbek volnánk. De nem támaszkodhatunk mindig rájuk, szükségünk van a világ legelső civilizációjára, a többek között az írásbeliséget és a görög nyelvet feltaláló Ukrajnára is, hogy erősebbek legyünk a Gonosznál! Ezt helyesen ismerte fel Macron úr! Pacsi.

DE! De a gonosz nemcsak Putyin szívében sötétlik, hanem a világ megannyi kontinensének megannyi pontján. Van miért meghalnia egy franciának, van miért elrendelnie Macronnak a teljes (totalen) mozgósítást. A teljesség igénye nélkül soroljuk! Indonéziának a melegjogok hiányáért, Brazíliának az Amazonas-menti erdőirtásokért nyomban, még ma hadat kell üzennie Macronnak; talán egy-egy 8 milliós partraszálló erővel, illetve néhány termonukleáris robbanófejjel már figyelemre méltó eredményeket tudnánk elérni arrafelé, ami után alig győzne hálálkodni az utókor. De ez nem jelentené azt, hogy rendben vagyunk, győztünk a Gonosz felett!”

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:03
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­ö­­­g­ö­s­­­ ­­­l­­á­­­n­y­­o­­k­­­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­a­­k­­ ­­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Palatin
2024. március 12. 21:20
Nincs olyan természeti törvény, hogy a világon minden konfliktusnak Amerika gyözelmével kell végzödmie.
Palatin
2024. március 12. 21:18
Én Putin intelligenciájában bízok, ami remélhetöleg kiegészül majd Trump józanságával, bölcsességével. Ök ketten megoldják a krízist. A Macron, Scholz féle paprikajancsiknak nem lesz osztva kártya.
2024. március 12. 20:23 Szerkesztve
Ukrajnában az amerikaiak háborúja folyik az orszok ellen ukrán és orosz véráldozattal. A világ legocsmányabb állama az, amelyik más népek vérével vívatja a saját érdekeiért folyó háborút. A Natóval kapcsolatban az amcsiknak az az elképzelése, hogy a Nyugat szállítja a fegyvereket, de mivel ök nem szeretnek meghalni, harcolni majd mi, a volt szovjet csatlósok fogunk, mert értünk nem kár. Ezért egészítették ki a Natót velünk. Miért is kell tovább bövíteni a Nato-t? Azt hazudja az USA, hogy a Nato egy védelmi szövetség. De ki az ellenség? Az oroszok nem lehetnek, mert nem olyan hülyék, hogy egy sokkal erösebb katonai szervezetet megtámadjanak. De különben is az oroszok nem háborúzni akarnak, hanem kereskedni, ök is szeretnének jól élni. Most hagyjuk az ulkrajnai háborút, az más tészta. Ez a dolog müködött is addig, amig az amcsik meg nem jelentek Ukrajnában, és az ukránokat nem kezdték felfegyverezni stb. A Nato kb. 3-4-szer olyan erös mint az oroszok. Ekkora eröfölény a támadáshoz kell
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!