Lépni akarnak Ukrajna ügyében – közeledik egymáshoz Kína és Nagy-Britannia
Hat év után először találkoznak a két ország vezetői.
Díszítésképp még disznóhús is kerül a tejszínhabra.
A február elején kezdődő holdújév alkalmából lepte meg fogyasztóit szokatlan ízesítéssel a kínai Starbucks. A kávét disznóhússal ékesítik. Nem olcsó, de legalább megosztja a közönséget – írta az Index, a friss kávékülönlegességről szóló beszámolójukban.
A Starbucks a Lucky Savory Latte fantázianevű kávéval kívánt „bőséges életet” az új esztendőben. A presszót a császárhúsból készült Dongpo-sertés mártásának és a tejszínhabnak az elegyével kombinálják, a csészébe pedig egy pálcikára tűzött, papírvékony sertésszeletet lógatnak.
A különleges kotyvalék közel 3400 forintnyi jüanba kerül.
Nyitókép: X