Nem semmi eszközt vetettek be az oroszok a fronton – bemutatkozott a Gibka-Sz! (FOTÓ)

2024. január 09. 18:01

Régóta várták az Ukrajnában harcoló orosz csapatok, hogy megérkezzen a frontra az új légvédelmi rendszerük.

2024. január 09. 18:01
null

A most napvilágra került képek alapján már a Moszkva által megszállt ukrán területeken jár a fegyver, ami egy Tigr-M páncélozott terepjáróra épül, tetején pedig egy hadihajókon már bizonyított 3M-47 Gibka állvány van a Portfolio szerint. 

A jelentések szerint az orosz fejlesztésű eszköz vállról indítható légvédelmi rakétavetőket tud befogadni, szám szerint négy darabot. A rendelkezésre álló információk szerint az állványra a szovjet fejlesztésű 9K38 Igla és jóval modernebb 9K333 Verba rakétavetők szerelhetőek fel. Az új eszköz szerepe, hogy megvédje a frontvonal közelében lévő csapatokat az ukrán drónoktól. 
 

Nyitókép: X

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stormy
2024. január 10. 13:33
ami igazán nagy fejlesztés az a irándi ólcsó drón benzinmotorjának sugárhajtóműre cserélése. 150km/h-ról 500km/h nött a sebesség ezzel drámaian csökkent a reagálásra rendelkezésre álló idő. egy filléres tomahaw lett belőle. https://www.youtube.com/watch?v=YmlLB0HWC34
letsgobrandon-2
2024. január 10. 11:40
ukrán paradicsom konzerv ellen nem ér semmit
powerage
2024. január 10. 10:44
"Nem semmi eszközt vetettek be az oroszok a fronton" Én értem, hogy a mandiner élen jár a csökkent munkaképességű, hátrányokkal született állampolgárok alkalmazásában, de például cikkírás helyett takaríthatnák a klotyót is ezek a mongolidióták.
tapir32
2024. január 09. 22:28
Az ukrán helyzetet az ukrán nép fogja megoldani. A veszteségek miatt a háború ellen fordul. Sokan halnak meg addig. Az elhúzódó háborúban Ukrajnát lerombolják. Kell egy Deák Ferenc! Deák Ferenc azért volt a haza bölcse, mert kiegyezett, mielőtt az egész ország ráment volna az ellenállásra. Jelenleg valószínűleg felkötik azt, aki a kiegyezést szóba hozza. Ukrajnának 2014. táján, legkésőbb a háború első hónapjaiban el kellett volna fogadnia Putyin ajánlatát a semlegességet. Átverték az ukrán népet, amikor a hazájuk védelmét összekötötték a globalizált tőke érdekeivel. A tőkések az elhúzódó háborúban érdekeltek az ukránok a hazájukért halnak. Ebből a csapdából a mielőbbi tűzszünet és béke a kivezető út.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!