Elszabadították a poklot az ukránok egy orosz olajraktárnál

2024. január 19. 16:31

Sikeresen bevetették a drónjaikat.

2024. január 19. 16:31
null

Kigyulladt egy olajtároló raktár az oroszországi, Brjanszk megyei Klinci városában, miután egy orosz hadsereg által lelőtt ukrán drón roncsai az épületre zuhantak – közölte Alekszandr Bogomaz, a terület állami közigazgatási hivatalának vezetője pénteken. 

Az előzetes információk szerint az incidens során senki nem sérült meg, a lángokat a helyszínre érkező tűzoltók eloltották. A repülőgéphez hasonlító drónt a védelmi minisztérium térítette el kijelölt pályájáról rádióelektronikai felderítés során. A drón megsemmisülése után a lövedékek a klinci raktárra zuhantak – írta Bogomaz a Telegramon. 

A légvédelmi egységek további két ukrán drónt is lelőttek Brjanszk megye más részein

 – tette hozzá. 

A közösségi oldalakra feltöltött, hitelesítésre váró felvételeken a sötétben lángoló raktárépület látható. A TASZSZ orosz állami hírügynökség tájékoztatása szerint a tűz egy nagyjából ezer négyzetméteres területet borított be. A RIA Novosztyi hírügynökség segélyszolgálatok információira hivatkozva azt közölte, hogy a tűz oltására egy speciális tűzoltóvonatot küldtek a helyszínre. 

Az Ukrajnával határos oroszországi Brjanszk megye hatóságai rendszeresen számolnak be Ukrajnából indított dróntámadásokról.

(MTI)

Nyitókép: Handout / RUSSIAN EMERGENCY MINISTRY / AFP


 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2024. január 20. 20:31
Most nem fáj a környezetszennyezés??
lajajakab11
2024. január 20. 19:13
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
trash5
2024. január 19. 22:07
"a lángokat a helyszínre érkező tűzoltók eloltották. " De azért még odaküldtek egy "speciális tűzoltóvonatot". És úgy látszik késnek az orosz speciális tűzoltóvonatok, mert sötétedés után is hatalmas lángokkal ég.
5m007h 0p3ra70r
2024. január 19. 18:54
F16-okkal csinálták? Nem? Én már fél éve - amióta nagy csinnadrattával bejelentették, hogy megkapták - várom, hogy bevessék őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!