Volt CIA-ügynök: Ukrajna lassú halálának vagyunk a szemtanúi

2023. november 10. 18:14

A szakértő azt is elárulta, hogy mennyire volt sikeres az ukrán propaganda.

2023. november 10. 18:14

Stephen Gardner műsorában szólalt fel Larry C. Johnson, a CIA és a Külügyminisztérium Terrorelhárítási Hivatalának veteránja – számolt be róla a Magyar Nemzet.

2022-ben a Mandiner is beszámolt arról, hogy Volodomir Zelenszkijt választotta az év emberének a Financial Times,

valamint  a Time magazin is. A beszélgetés során Zelenszkij személye is szóba került. Az ukránoknak már nincsenek fegyvereik, nincsenek katonák, hiszen az elmúlt öt hónapban az oroszok mindezt felszámolták, emlékeztetett a szakértő.

Ukrajna lassú halálának vagyunk a szemtanúi”

– mondta a volt CIA-ügynök.

„A NATO és a Nyugat most Izraellel és az ebből fakadó lehetséges világháború kilátásaival van elfoglalva” – fogalmazott.

Szóba került az ukrán propaganda is

„Oroszország vesztesnek ábrázolása. Oroszország gyenge. Oroszország inkompetens, tele van alkalmatlan tábornokokkal, katonákkal, sorkatonákkal, akiket fegyverrel kényszerítenek a hadseregbe” – árulta el a szakértő az ukrán propaganda legfontosabb kijelentéseit.

Szerinte ez a propaganda sikeres volt, hiszen meggyőzte az ukránokat a saját ostobaságukról – mondja Larry C. Johson. A szakértő azt is kiemelte, hogy az ukrán besorozottak átlagéletkora 43 év, ami egyszerűen azt jelenti, hogy vannak, akik a nyugdíjas éveik élvezete helyett most a fronton vannak.

Az interjút itt tudják megtekinteni:

***

Nyitókép: PAVLO BAHMUT / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. november 13. 03:39
Az ukrajna nevezetű picike valami már a pokol kapujában áll és a náci drogos kobold, meg pereputtya biztosította a pokol bugyrait...
Fed74
2023. november 11. 17:14
Megint ugatod az ártány féle propaganda szöveget, fasszopó fideszes kutya!!! Irány a Türk tanács ! Te közpénzen kitartott köcsög!!!
Türelem
2023. november 10. 21:12
Egy volt szakember vádolja az ukránokat hamis propagandával......nem hallgatja a HírTV-t, amelyben ma éppen valami Anton nevű ukrán ügynök vádolta az oroszokat hamis propagandával, az Orbán média műsorvezetője lelkes asszisztálása mellett.....
Akitlosz
2023. november 10. 20:48
Azért sokan nem lepődnének meg, ha kiderülne, hogy a palesztin-izraeli háború azért folyik, hogy a nyugat csendben kihátrálhasson Ukrajna mögül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!