Türk vezérnek öltöztették Orbán Viktort

2023. november 02. 11:29

Erről egy fotót is megosztott, melyhez kísérőszövegként azt írta, „közeleg a tél”.

2023. november 02. 11:29

Mint ismert, a magyar miniszterelnök szerdán Asztanába, Kazahsztán fővárosába utazott, ahol hivatalos kétoldalú találkozóit követően részt vesz a Türk Államok Szervezete 10. csúcstalálkozóján.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda tájékoztatásából kiderült, hogy a találkozón Kazah Állami Barátság Érdemrend első fokozata díjat adományozott Orbán Viktornak a kazah elnök.

A tárgyalást követő sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a jövőben tovább bővülhet a Magyarország és Kazahsztán közötti gazdasági együttműködés. A kormányfő a beszédében háláját fejezte ki Kaszim-Zsomart Tokajev államfőnek, amiért nemcsak gazdasági kérdések kerültek szóba egyeztetésükön, hanem globális biztonsági kérdések is. 

A tájékoztatót követő közös fotózáson Tokajev elnök egy kazah viseletet is átnyújtott ajándékként a magyar miniszterelnöknek. Orbán viktor ezt magára is öltötte. Erről egy fotót is megosztott közösségi oldalán, melyhez – a Trónok harca sorozatot idézve – azt írta,

Winter is coming!

A bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 Nyitókép: Facebook

Összesen 369 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tikkadt-szocske
2023. november 04. 19:24
Pedig kancsal homokos nagykövetnek is öltöztethették volna.
Lajoss
2023. november 03. 18:48
Bohócra bohócruhát… csak közben rámegy az ország…😥
kaktusztea
2023. november 03. 13:03
Identitáshiányos despota.
Grogu
2023. november 03. 11:30
Friss hír: A vicces sapkás bácsi gratulált az azeri elnöknek Hegyi-Karabah elfoglalásához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!