Igazodni kell a piachoz: izraeli, palesztin és amerikai zászló is kapható a New York-i utcai árusnál

2023. október 19. 21:46

„A háború egyetlen nyertese” – írták a videóhoz.

2023. október 19. 21:46
New York, utcai árus, zászlók

Ahogy lapunk is megírta, világszerte zajlottak tüntetések Palesztina mellett és Izrael ellen, ugyanakkor Izrael mellett és a Hamász ellen is sok helyen az utcára vonultak. A piaci igényekhez alkalmazkodva egy New York-i utcai árus ideológiailag ugyan nem foglalt állást, de a profit mellett mindenképp letette a voksát, ugyanis egyszerre árulta a palesztin, az izraeli és az amerikai zászlót is. Az X közösségi média felületre felkerült videóhoz azt írták: „a háború egyetlen nyertese”.

Nyitókép: képernyőfotó, TikTok

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
google-2
2023. október 20. 18:43
Sok nyertese van a háborúnak, ne vicceljünk. Ott vannak a fegyvergyárak, az ilyen-olyan beszállítók és egyéb filantrópok. Apropó: ugyanott ukrán zászló már nem is kapható?
pipa89
2023. október 20. 10:10
Na, ez a parazita mély állam uralta USA! Mammon-fészek.
MaBaker
2023. október 20. 09:11
A kemény az, hogy ez hír. Meg hogy egyesek egy ilyen minden oldalról mocskos konfliktusban ki tudnak állni véres szájjal bármelyik oldal mellett.
Tehetős Totó
2023. október 20. 06:51
Nu. Az üzlet, az üzlet! The buisness must go on!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik