Nem könnyezzük meg Jourová távozását

2023. szeptember 29. 21:42

Vera Jourovát magyar emberként nem nagyon lehet szeretni.

2023. szeptember 29. 21:42
Horváth K. József
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„Szécsi Pál énekli, hogy »Könnyezem, vagy csak a füst szállt a szemembe, nem tudom.« Miután a Magyarországgal szembeni ősgonosz, Vera Jourová cseh politikus EP-ciklus végi távozásáról van szó az Európai Bizottságból, ezért én pontosan tudom, hogy csak azért könnyezem, mert füst szállt a szemembe.

Vera Jourovát magyar emberként nem nagyon lehet szeretni. Könnyeket ejteni érte meg pláne. Úgy látszik, ez még Donáth Annának sem nagyon megy, aki szó nélkül hagyta Jourová bejelentését, pedig emlékszünk, korábban milyen szívesen jelentgette föl Magyarországot a jogállamiságért is felelős alelnöknél.

Mi több, Jourová egyáltalán nem kérte ki magának, hogy hogy jön ahhoz egy magyar EP-képviselő, hogy saját hazája ellen dehonesztáló tartalmú jelentéseket tegyen nála. Sőt, még talán biztatta is Donáth Annát annak ellenére, hogy tisztában volt vele, hogy amit Donáth mond, az hazugság. Semmi másra nem volt jó, csak arra, hogy zsarolják Magyarországot, hogy hergeljék az uniót hazánk ellen. Persze az is lehet, sőt ennek nagyobb a valószínűsége, hogy Jourová a Magyarország elleni uniós koholmányokhoz keresett aktuális információkat, és volt olyan, nem is kevés magyar EP-képviselő, aki ilyeneket szíves örömest szolgáltatott. Mondanom sem kell, hogy Gyurcsány köpönyegéből bújtak ki mindannyian.”

***

Nyitókép: JOHN THYS / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. október 01. 10:16
NEM e? "Nem könnyezzük meg Jourová távozását" MEGLÁTJUK, MILYEN lesz a következő!
Bell & Sebastian
2023. szeptember 30. 12:52
NáciVadász! A hazájában ellene folyó vizsgálódások elöl vonult ez is képviselői oltalom alá. Aztán kapott egy ajánlatot... Várhatóan ejtik a vádakat.
Pelso j.
2023. szeptember 30. 07:39
Jourová távozásának pontosan annyi jelentősége, érdeme van az átlagember számára, mint ennek az írásnak. Nulla.
II.baljoska61
2023. szeptember 30. 05:26
Magyarként lehet szeretni, fideszesként nem.. Magyar ember nem lehet fideszes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!