Hoppá: Németország és Franciaország gyors uniós belépést ígért Ukrajnának, ha segítenek nekik megbuktatni a jelenlegi lengyel kormányt

2023. szeptember 26. 19:40

A döbbenetes hír egyelőre további megerősítésre vár.

2023. szeptember 26. 19:40

„Brüsszelben nem hivatalos hírek szerint Németország és Franciaország gyors uniós belépést ígért Ukrajnának, ha Kijev segít megbuktatni a regnáló lengyel kormányt” – közölte az X-oldalán a lengyel közszolgálati televízió, a TVP brüsszeli tudósítója, Dominika Cosic.

A tudósító szerint az EU nem bővíthető a szerződések módosítása nélkül, és éppen Lengyelország akadályozza ezeket a változtatásokat – szúrta ki ezt a döbbenetes állítást a Világgazdaság.

A lap tájékoztatott róla, hogy az Új Baloldal pártszövetség társelnöke,

Robert Biedron álhírnek nevezte az információt,

szerinte az kizárólag a PiS politikusainak fejében létezik.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: SEAN KILPATRICK / POOL / AFP

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. szeptember 29. 09:07
Nesztek lengyelek! Bemutatkozott az új barátotok. Meg is érdemlitek a Zelenszkij vezette ukikat.
Nasi12
2023. szeptember 28. 14:46
Ügyes. Az oroszbarát lengelek adták a legtöbb olyan tankot az ukránoknak amit azok egyböl tudtak is használni a háború elején amikor az égetöen kellett nekik. Ezek után örüljünk, hogy az ukrán bejelentés miszerint 2 órán belül elérnék a Balatont még várat magára. Az oroszok mostanában nem mondtak ilyet.
masikhozzaszolo
2023. szeptember 27. 18:40
Hatalomváltás lesz Lengyelországban. KA csinszkiék úgy lefeküdtek az USA-nak, most kapják az újabb gigahitelt, kizárt hogy az USA és az Unió hagyná, hogy jobboldali választási győzelem legyen náluk. Mindig van az a pénz, mint ahogy meg is bolondultak a lengyelek a háború ügyben is. Most ez az Egy szem búza-két szem rozs nem oszt nem szoroz. Hiába kell a fegyver. Azt meg olyannak adják, aki elég Tuskó.
KBA98
2023. szeptember 27. 16:40
Nem fog sikerülni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!