Obama segítené Biden kampányát 2024-ben

2023. augusztus 03. 07:32

Biden üdvözölte a segítség felajánlását Obamától, aki szerint Trump erős kihívó lesz.

2023. augusztus 03. 07:32
null

A Guardian arról ír, hogy egy jelentés szerint Barack Obama volt amerikai elnök még júniusban, a Fehér Házban tartott privát ebéden figyelmeztette Bident, hogy Donald Trump „erős kihívó” lesz a következő elnökválasztáson 2024-ben, hiszen várhatóan Trump lesz a republikánus jelölt. Hozzáteszik: még úgy is, hogy Trump ellen most emeltek vádat a 2020-as elnökválasztásba való „beavatkozása” miatt.

Obama állítólag megígérte, hangsúlyozzák, hogy 

„mindent megtesz azért, hogy segítse az elnök újraválasztását”.

 A találkozón résztvevő források szerint Biden üdvözölte a segítség felajánlását Barack Obamától, akinek elnöksége alatt egyébként alelnök volt.

Biden kampányszóvivője azt nyilatkozta:

„az elnök hálás Obama rendíthetetlen támogatásáért, és már alig várja, hogy ismét egymás mellett kampányolhassanak 

azért, hogy 2024-ben is győzzön, és befejezze a munkát”.

Nyitókép: MANDEL NGAN / AFP

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. augusztus 07. 05:52
Segítse. Akkor a bukás garantált.
syphax-2
2023. augusztus 04. 06:44
Frankó az, ha a 'zobama NIGGER be-segit: INGYEN NEGATIV REKLÁM-ként A SZKLEROTIKUS IDIÓTA VÉN-BALFASZ ELLEN(!?)..kész haszon....Igy legalább nem egy, hanem két balfasz fogy HASRA ESNI a kiteritett vörös szőnyegen....
paperfellow
2023. augusztus 04. 04:54
A két retardált.
MaBaker
2023. augusztus 03. 17:22
Nem lesz a Bidennek semmiféle kampánya 2024-ben! Szerintem pont azért nem impeach-elték még meg a republikánusok, mert leesett nekik, hogy Biden csak egy madzagon rángatott madárijesztő, akit azért raktak oda, hogy minden port rajta lehessen elverni. Amint eltakarítják az útból a korrupciós ügyei miatt, egyrészt jöhet a Kamala Harris adminisztráció (pofám leszakad), másrészt kezdődhet az új jelölt kampánya, pl Gavin Newsome-é. Minnél tovább húzzák a demokraták Bidennel, annál rosszabbul járnak a közvéleménykutatásokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!