Melegnek nézték, letartóztatták

2023. július 22. 22:37

A börtönben állítása szerint embertelen körülmények között tartották fogva.

2023. július 22. 22:37

Letartóztattak egy portugál férfit Törökországban, és undorító körülmények között tartották fogva a börtönben, mert „melegnek tűnt” – állítja a férfi.

Miguel Alvaro június 25-én egyedül nyaralt Isztambulban, amikor elment ebédelni az egyik barátjával. Útbaigazítást kért a rendőrségtől, nem tudva arról, hogy a közelben LMBT-felvonulás volt, amelyet a hatóságok nem engedélyeztek.

Alvaro, aki meleg, azt mondta, hogy az egyik rendőr elrendelte, hogy azonnal tartóztassák le.

Ezzel kezdődött a portugál férfi megpróbáltatása, amelynek során Alvaro urat 13 órán keresztül tartották a rendőrségi furgonban. Azt állította, hogy alig kaptak vizet, és alig aludtak, mert féltek, hogy megtámadják őket a börtönben töltött idő alatt.

A nyitókép illusztráció. Fotó: FOCKE STRANGMANN / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cyklon
2023. augusztus 01. 22:00
Hát ha meleg, akkor mit reklamál?
Galsó Atya
2023. július 31. 13:27
Akkor meleg volt, nem? Történt tragédia?
Teréz Pitykéz
2023. július 29. 10:27
Lehet hogy direkt csinálta. Sittre akart kerülni. Úgy hírlik ott minden lyukat betömnek rajta.
Sámson
2023. július 23. 20:25
Alvaro nem "melegnek tűnt", nem is "meleg", hanem buzi. Van erre a perverzitásra rendes szavunk. A 'meleg' szó egy hőmérsékletet jelöl. Ha a tiltott buzi parádé környékén riszált a buzi, akkor megérdemli, hogy letartóztatták. Nem hisszük el, hogy nem tudott a buzi parádéról, legfeljebb tagadni szeretné.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!