Ezúttal egy belga szocialista EP-képviselőre csaptak le a rendőrök

2023. július 19. 22:37

Eva Kaili, Marc Tarabella és Andrea Cozzolino megvádolása után ő a negyedik képviselő, aki érintett lehet a korrupciós botrányban.

2023. július 19. 22:37

A rendőrség szerdán házkutatást tartott Maria Arena belga szocialista EP-képviselő házában az Európai Parlament korrupciós botrányát felgöngyölítő – úgynevezett Qatargate-ügy – nyomozásának részeként. A Politico cikke szerint a balközép Szocialisták és Demokraták frakciójának több törvényhozója is érintett a vizsgálatban, de 

eddig Arena ellen nem emeltek vádat, sőt, a belga ügyészek sem hallgatták ki.

Az év elején azonban megemlítették őt egy letartóztatási parancsban, amelyben megnevezték az európai parlamenti képviselők egy csoportját is. A cikkben azt írják: Arena tagadja, hogy bármi köze lenne a botrányhoz, azonban Eva Kaili, Marc Tarabella és Andrea Cozzolino megvádolása után ő a negyedik képviselő, aki érintett lehet a korrupciós botrányban.

Nyitókép: Wikipedia

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2023. július 20. 06:50
Mikor állítják le a rendőröket a globalista napszámosokkal szemben? Itthon meg a hálapénzt kérő dokikkal szemben? Csak csendben érdeklődöm, volt-e olyan beteg az osztályon akit járuléka fejében kezeltek. 2-3 hét alatt 41 boríték mellet jutott-e hely az átlag polgárnak. Lehet nem kellet volna megfejni a helyi potentátokat, viszont cserében gondoskodhattak a gondtalan nyugdíjas éveiről.
Haramia
2023. július 20. 06:16
Most akkor ők is a konzervatív fordulatért dolgoznak? Akkor hajrá! Nem lazsálni!
states-2
2023. július 20. 05:58
A komcsi az egyben tolvaj is, Brüsszelben is, itthon is.
zrx8
2023. július 20. 05:47
Két hét, és ez is ott arénázik majd megint a zorbáni kohhupció miatt az EP-ben..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!