Az ukránok csapást mértek egy Dnyeper-hídra, amely súlyosan megrongálódott

2022. július 20. 10:22

A híd Herszon városából az egyetlen kifelé vezető út déli irányban.

2022. július 20. 10:22
null

Ukrán tüzérségi csapás érhette a Dnyipro folyón átívelő Antonovszkij hidat – ez szerepelt a keddi hírekben. Az emlegetett híd Herszon városából az egyetlen kifelé vezető út déli irányban, az egy kilométer széles Dnyipro folyón keresztül. Ebből is látszik, hogy komoly szerepet játszik a várost megszálló orosz erők utánpótlásában.

brit védelmi minisztérium szerdai információi alapján azonban a híd a burkolatot kilyuggató találatok ellenére működőképes maradt – szúrta ki a Telex.  A TASZSZ orosz állami hírügynökség riportja alapján azonban a hidat lezárták a forgalom elől, és az útpálya állapota alapján komolyabb javításokra lesz szükség.

Nyitókép: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2022. július 20. 20:14
Csak ki akarták próbálni az ukik, hogy elég erős-e a híd az egymillió fővel tervezett ellentámadáshoz. Lehet hogy átmenetileg el kell halasztaniuk az akciót
Drágha Márió
2022. július 20. 12:56
https://m.youtube.com/watch?v=630uo8eeB7Y
smnl
2022. július 20. 12:42
Mekkora hősiesség, egy álló hidat eltaláltak, jó messziről...
Drágha Márió
2022. július 20. 12:41
Több mint egy szúnyogcsípés, kevesebb mint egy medvepuszi: https://m.youtube.com/watch?v=HP-GWFBHx-o ("Medvepuszi":https://m.youtube.com/watch?v=uVtIjJdQ2PU&t=35s)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!