Ellopta a papucsát, majd megverte a károsultat az USR politikusa

2020. január 10. 17:11

A román USR politikusa ellopta egyik ismerőse strandpapucsát, majd mikor ő rájött, még jól meg is verte.

2020. január 10. 17:11

A román Mediafax hírügynökség szerint a Temes megyei Gavosdián az USR (Mentsétek meg Romániát Szövetség) egy helyi vezetőjét, Ramona Dziacot letartóztatta a rendőrség, miután ellopta egyik ismerőse strandpapucsát és fürdőruháját, majd még meg is verte őt. A bűntény egy leánybúcsún és egy azt követő találkozón zajlott le. Miután a leánybúcsú kavalkádjában a politikusnő elcsente a két érintett tárgyat, később egy fotót töltött fel Facebookra, melyen az említett ruhadarabokban pózolt. A megkárosított nő természetesen rájött a turpisságra és találkozót kért Dzitac-tól kamuindokkal, hogy ott titkos videófelvételt készítsen a ködösítő politikusról. Sajnos erre meg a bűnelkövető jött rá, és mikor felismerte a helyzetet, ütlegelni kezdte ismerősét. A bántalmazott úgy nyilatkozott „addig verte a fejét az aszfaltba, amíg be nem tört a feje és időközben kétszer is elájult” és még a szemüvegét is eltörte a megvadult politikus. A helyszínre végül a rohammentősöknek is ki kellett jönnie a rendőrök mellett.

Dzitac később azzal védekezett, hogy ajándékba kapta a fürdőruhát és a papucsot, melyeket bármikor visszaadott volna szívesen ismerősének, azonban „elvesztette türelmét”, mikor meglátta, hogy titkos videófelvétel készül róla. Az áldozat később feljelentést tett ellene a rendőrségen.

Csütörtök este az USR Temes megyei szervezete napirendre tűzte Dzitac esetét és úgy döntöttek közösen, hogy a helyi vezető benyújtja lemondását. Nem ez az első eset ugyanakkor, hogy Ramona Dzitac verekedésbe keveredik – számol be róla a Főtér.ro. Korábban a Népi Mozgalom Pártja (PMP) színeiben is volt többször is hasonló ügye a politikusnőnek.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
igort
2020. január 19. 10:15
mert a többi politikus az normálisabb?
kispufi
2020. január 13. 09:29
Ezek a szögletes, baltával faragott arcú, lenőtt szőke balkáni cigányrokonok már csak ilyenek, külsőleg-belsőleg.
civis72
2020. január 11. 17:47
"Bezzegrománia!" ...ahogy Dobrev szokta mondani
Karvaly
2020. január 11. 14:18
Fekete Győr nem ezeknek kampányolt? De. Miért is nem vagyok ezen meglepődve...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!