Karddal szúrt agyon egy migráns egy férfit Stuttgartban

2019. augusztus 02. 10:31

A gyilkosság indítéka egyelőre nem ismert.

2019. augusztus 02. 10:31

Szerdán késő délután karddal szúrta le volt lakótársát egy 28 éves férfi a Stuttgart déli részén található Fasanenhofban – írja az index.

A két férfi szerda este hét óra előtt hangos vitába keveredett egymással a nyílt utcán. Az egyik szemtanúk tucatjai előtt azt kiabálta a társának, hogy „miért csináltad, miért csináltad”, majd elővett egy kardhoz hasonló eszközt, amivel többször megszúrta a másikat.  Az áldozat, egy német-kazah férfi belehalt a sérüléseibe

A támadó biciklivel menekült el. A rendőrök nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, a támadót helikopterrel is keresték. Még aznap este sikerült elfogni. 

A 28 éves férfi 2015-ben a menekülthullámmal érkezett Németországba, ahol szír állampolgárként regisztrálták. Bolti lopás és rongálás miatt büntetett előéletű volt. Áldozatát, a 36 éves  kazah származású német férfit ismerte, korábban lakótársak voltak. A gyilkosság indítéka egyelőre nem ismert.   

Az eset nem sokkal azután történt, hogy Horst Seehofer német belügyminiszter bejelentette: az elmúlt hetekben történt gyilkosságok, támadások és bombafenyegetések miatt fokozzák a biztonsági intézkedéseket és a rendőri ellenőrzéseket.

 

 

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2019. augusztus 02. 21:16
Idegállapotban volt szegény. Puszilgatni! Vígasztalni!
incze
2019. augusztus 02. 15:47
érdekes a címadás, és támogatandó a törekvés, ezentúl szeretnék még több ilyen hírt olvasni. pl. ehelyett: (https://www.origo.hu/itthon/20190731-kolleganoje-talalta-meg-a-kedd-ejjel-meggyilkolt-no-holttestet-kobanyan.html ) Frankfurtban fogták el a kőbányai nő gyilkosát az lenne a jó cím, hogy Frankfurtban fogták el a gyilkos magyart vagy ehelyett (https://hvg.hu/itthon/20190717_Elfogasa_elott_masfel_honappal_masodjara_is_olhetett_a_turonyi_fejszes_gyilkos ): Elfogása előtt másfél hónappal másodjára is ölhetett a túronyi fejszés gyilkos jobb lenne ez: Elfogása előtt másfél hónappal másodjára is gyilkolhatott a magyar fejszés gyilkos mingyá jobban látnánk, hányadán is állunk, meg ki mindenkitől kell a frankfurtiaknak rettegniük.
Megtalálta
2019. augusztus 02. 14:14
Nem egyszerűbb lett volna be sem engedni ezt a sok retket?
balbako_
2019. augusztus 02. 14:03
Azt ordította, hogy Allah akbar! De az indítéka nem ismeretes. Fasza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!