Elengedték az ukrán hatóságok által feltartóztatott orosz hajó legénységét

2019. július 25. 17:03

Kötelezték őket, hogy ha beidézik őket, jelenjenek meg a nyomozással kapcsolatos kihallgatásokon.

2019. július 25. 17:03

Elengedték az ukrán hatóságok az Izmail kikötőjében feltartóztatott orosz tartályhajó legénységét – közölte orosz hírügynökségekkel csütörtökön a kijevi orosz nagykövetség.

„Sikerült megerősítést kapni arra az információra, miszerint a legénység a hajó tulajdonosának döntése alapján hazautazik, maga a hajó azonban Izmailban marad” – jelentette ki Gyenyisz Golenko kijevi orosz sajtóattasé a TASZSZ-nak.

Korábban a Strana.ua hírporták az Ukrán Biztonsági Szolgálatnál (SZBU) nyilatkozó forrásokra hivatkozva azt írta, hogy az orosz tankeren őrizetbe vett matrózokat szabadon engedték, miután előzetesen arra kötelezték őket, hogy ha beidézik őket, jelenjenek meg a nyomozással kapcsolatos kihallgatásokon.

(MTI)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Timur Link
2019. július 25. 19:06
Az ukránok nem növelik a feszkót! Áh! Dehogy!
Rugo
2019. július 25. 18:23
Jobb lenne, ha nem ráznátok a pofonfát.
luga
2019. július 25. 18:19
Még maradt valamennyi józan eszük.
turáni sólyom
2019. július 25. 17:14
Nevetséges, ahogy a lerongyolódott ukránok akarják megszabni a feltételeket az erőfölényben lévő oroszoknak. Ugyanaz az öngyilkos politika, ami Porosenko alatt volt. A hülye ukránokat megetette Zelenszkij a "A Nép Szolgája" Megérdemlik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!