Szaniszló Sándor szerint a DK-ban van jövő, az MSZP-ben nincsen

2023. február 03. 18:26

Szerinte ezt sajnos ki kell mondani, és ezt egyre többen felismerik.

2023. február 03. 18:26
null

A DK fővárosi frakcióvezetője, a XVIII. kerület polgármestere a Spirit FM Aktuál című műsorában azt mondta: nem bánja, hogy lassan három évvel ezelőtt átlépett a DK-ba. Úgy látja, egy párt akkor tud megélni, ha versenyhelyzetben is helyt tud állni – osztotta meg pénteken a hírt a Spiritfm.hu.

Az ellenzéki pártok folyamatosan versenyeznek a Fidesszel, és egymással is – tette hozzá Szaniszló Sándor. Ha a DK jobb feltételeket tud nyújtani – márpedig a túlélés, a szakmai, politikusi munka folytatásának tekintetében szerinte biztosan sokkal jobb feltételeket tud nyújtani –

akkor a DK-ban van jövő, az MSZP-ben nincsen

– állapította meg.

Szerinte ezt sajnos ki kell mondani, és ezt egyre többen felismerik.

Azok az emberek, akik átigazolnak, még inkább azon fognak dolgozni, hogy a kormányt megbuktassák, ebben, mint mondta, nem lát kivetnivalót.

Nyitóképen Bősz Anett és Szaniszló Sándor sajtótájékoztatót tart. Fotó: MTI/Kovács Attila

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2023. február 04. 05:19
szaniszló sándor. Az meg mi...??? :)))))
Karbantartó9
2023. február 03. 21:35
Szaniszló Sándor kvázi csalással lett polgármester! MSZP színekben indult, de megválasztása után átment a DK-ba. Viszont DK-s színekben sosem választották volna meg! Tehát hazudott a megválasztása érdekében, félrevezette a választókat.
nempolitizálok
2023. február 03. 21:10
Szaniszlónak igaza van. Amúgy halnak ki a bolsik, szóval a DK is rendesen sűrűsödik.
Rocktoberi
2023. február 03. 20:35
Az osztódással történő szaporodás nem jött be. Újra összeáll ami összetartozik. A vörös ötven árnyalata nem sok embert tévesztett meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!