Mandiner 100: lapigazgatónkat kérdezték a Mokkában

2021. szeptember 02. 12:48

Szalai Zoltán a TV2 műsorában elmondta: a nyomtatott hetilap az online oldalt kiegészítve igyekszik bizonyos témákat mélyebben is bemutatni.

2021. szeptember 02. 12:48
null

Csütörtökön jelent meg a Mandiner hetilap századik lapszáma. Ennek kapcsán kérdezték a TV2 Mokka című műsorában Szalai Zoltán lapigazgatót, és Csisztu Zsuzsát, az újonnan felállt sportrovat vezetőjét.

„A Mandiner egy hetilap, de emellett egy online portál is. Az online portál is sikeres, nagyon sok látogatója van. Ezt egészíti ki a hetilap, amely pedig elmélyül a témákban, megpróbálunk igen gazdag képanyaggal, írásokkal mélyre fúrni, és igyekszünk a nemzetközi szintre is kitekinteni” – mondta a műsorban Szalai Zoltán.

Csisztu Zsuzsa hozzátette: nagyon örül annak, hogy a pandémia idején, amikor sorra zárták be a sportszerkesztőségeket, itt nyílt egy új rovat, ahol mélységében lehet bizonyos témákról írni, beszélni – egyben azt is elárulta, tervezik egy podcast elindítását is.

A jubileumi lapszámunk ajánlóját itt olvashatja.

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kambala
2021. szeptember 02. 13:49
nem értem , hogy mikor fogják megkérdezni azok az emberek akik normálisan fizetik az adójukat ezektől , hogy miért is "égetik el" ilyen fa..ságokra , amikor lehetne sokkal értelmesebb dologra is elkölteni .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!