A nyugat tényleg meg akarja semmisíteni Oroszországot

2023. március 29. 16:27

Ambrózy Áron
Facebook
És nem, nem Ukrajna megtámadására válaszul. Eleve ez volt a cél.

„A nyugat úgy tekint a geopolitikára, mint egy sakkjátszmára, ahol az ellenfél nem lép.

Olvasgattam egy érdekes dokumentumot. Leírták, hogyan néz ki szerintük Oroszország és hogy mi a terv. Az oroszokról meglehetősen lesújtó véleményt fogalmazott meg a tanulmány, mint írják, teljesen kizárt a demokratizálódás, hiszen az orosz nép buta, tekintélyelvű, alkoholista és nincs történelmi tudata. Ám lehetőségként írja a tanulmány, hogy annyi társadalmi és szociális feszültség halmozódott fel a permafroszt alatt, hogy azt könnyedén ki lehet olvasztani.

A leírt terv meg a következő: három kihívást kell egyszerre intézni Oroszország ellen, és akkor rögtön összeomlik, darabokra szakad, az utódállamokkal pedig lehet majd »méltányosan« kereskedni. Ez ugye azt jelenti, hogy rátehetik a kezüket Szibéria kincseire.

A három kihívás pedig gazdasági, politikai és katonai. A gazdasági a folyamatosan fokozódó szankciók és a kereskedelmi karantén. A politikai kihívás Putyin kizárása a »szabad világból«, hogy ne lehessen vele később se paklizni semmilyen szinten. A katonai kihívást nem részletezik, csak jelzik, hogy olyannak kell lennie, ami egyszerre semmisíti meg az orosz katonai infrastruktúrát és teszi tönkre a hadiipart.

Ennek a tervnek a részleteit egyre többször halljuk mostanában, még térképet is mellékelnek hozzá, hogyan fog kinézni a világ az Orosz Föderáció nélkül. Kalmük köztársaságtól kezdve a független Uralig minden van benne. Különböző amerikai és ukrán tisztviselők fecsegnek erről, múltkor Moszkóviát is megemlítették, hogy oda fogják visszaszorítani az orosz világot.

Nos, a tanulmány nagyon izgalmas, a terv remek, csak az ellenfél is lép. A másik problémám a vonatkozó tanulmánnyal a kiadás éve: 2021. Egy évvel a háború előtt.

Értem, hogy Putyin egy félheréjű paranoid elmebeteg, de ezek szerint mégsem ő beszél félre, a nyugat tényleg meg akarja semmisíteni Oroszországot. És nem, nem Ukrajna megtámadására válaszul. Eleve ez volt a cél. És akkor ugorjrunk vissza a terv harmadik pontjához, a katonai kihíváshoz.”

***

Egyre veszélyesebb a helyzet: Oroszország atomfegyverekkel gyakorlatozik

***

Nyitókép: AFP/Anadolu Agency

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 144 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

1941-ben megvolt rá a lehetőség, de a Gonosz Birodalmát inkább megmentették, sőt felépítették.

Milyen érdekes, hogy egy lightosan alkoholista pontosabban látja a világot, mint a józan újságírók-egyetemi tanárok-politikusok-cégvezetők 99%-a...

ez eddig is vilagos volt, de most be is bizonyitottak.
2021 az ugye elobb volt mint 2022 februarja
vagyis Q.E.D.

Elég lesz, ha az indiánok vezetik az államokat minden szinten:-)

Az ellenségük ellenségét?
„(A bolsevizmus) a zsidók között semmi esetre sem új. Már Spartacus-Weishaupt-tól kezdve, Karl Marx-on át egészen Trockíjig (Oroszország), Kun Béláig (Magyarország), Rosa Luxemburgig (Németország), Emma Goldmanig (USA), ez a világraszóló összeesküvés a civilizáció megdöntésére és a társadalom átépítésére, a korlátozott fejlődés, a rosszindulatú irigység és a lehetetlen egyenlőség alapján, folyamatosan nő.”
(Winston Churchill, Illustrated Sunday Herald, 1920. február 8).
Majd:
„A szövetséges nagyhatalmak együttesen és külön-külön is meg fogják bánni azt a tényt, hogy nem tudtak tenni több elhatározott és több együttes akciót a bolsevista veszély megsemmisítésére, mielőtt az túl erőssé nőtt.” (Winston Churchill, 1920. február 14.)

Az oroszellenességet a putyini fordulat óta lehet érzékelni a nyugati politikában és sajtóban, s azóta erősödött fel, amióta a németek energetikai együttműködést alakítottak ki velük. Érthetővé vált Merkel amerikai lehallgatása.

Ez nem a 'nyugat' elképzelése, hanem egy globalista agytröszt terve. Az is érthető már, hogy miért követtek el mindent Trump megbuktatásáért. Ennek az agytrösztnek az USA a 'gazdaállata' és négy évre elveszítették az irányítását.

Winston Churchill vezércikket írt Cionizmus kontra bolsevizmus címmel, amely az Illustrated Sunday Herald-ban jelent meg (1920. február 8). Ebben az írásban, amely nyomatékosította, hogy a cionizmus és a bolsevizmus „harcban áll a zsidó nép lelkéért”, felszólította a zsidókat, hogy tagadják meg a „bolsevik konspirációt” és tegyék világossá, hogy „a bolsevik mozgalom nem zsidó mozgalom”.
Ugyanakkor kifejtette:
„(A bolsevizmus) a zsidók között semmi esetre sem új. Már Spartacus-Weishaupt-tól kezdve, Karl Marx-on át egészen Trockíjig (Oroszország), Kun Béláig (Magyarország), Rosa Luxemburgig (Németország), Emma Goldmanig (USA), ez a világraszóló összeesküvés a civilizáció megdöntésére és a társadalom átépítésére, a korlátozott fejlődés, a rosszindulatú irigység és a lehetetlen egyenlőség alapján, folyamatosan nő.”

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés