Az eltűnt ellenzék nyomában

2023. február 6. 6:05

Fricz Tamás
Magyar Nemzet
A politikai váltógazdálkodást a jelenlegi körülmények között nem lehet és nem szabad működtetni Magyarországon.

„És itt térhetünk vissza a nagy kérdésre: jó-e ez a helyzet nekünk, nemzetieknek, konzervatívoknak és keresztényeknek?

Nyilván elsőre, gondolkodás nélkül rávághatjuk: igen, nagyszerű! Mi több, kiváló! Húsz-harminc évre garantált a hatalmunk, győzelmünk az országos választásokon, hiszen azt a magyar közvélemény pontosan felismerte, hogy ennek az »ellenzéknek« a kezébe nemhogy egy ország, de még egy falu vezetését sem szabad odaadni. (Tisztelet a néhány kivételnek.) Még akkor sem, ha a mi politikai közösségünk is lát időnként hibákat, tévedéseket a jelenlegi kormány munkájában – ami teljesen természetes, hiszen nem találtak még ki soha, sehol tökéletes kormányzatot –, de ezek a hibák és tévedések a legkevésbé sem adnak alapot a kormányváltásra, mert annál nagyobb felelőtlenséget nem követhetne el a magyar választópolgár, hogy egy nem magyar, hanem nemzetközi beágyazottságú baloldali ellenzék kezébe adja át a vezetés jogát. (Végső pont volt ebben a vonatkozásban Márki-Zay néhány elképesztő megnyilvánulása a tavalyi kampány vége felé, amikor már kirobbant a háború, s ő a magyar fiatalok vérét kínálta volna fel az ukránok oldalán harcolva…)

Tehát a politikai váltógazdálkodást a jelenlegi körülmények között nem lehet és nem szabad működtetni Magyarországon, mert az a nemzeti érdekek elárulása volna.”

Nyitókép: Facebook

***

Márki-Zay Péter: Nincsenek olyan viszonyok, hogy le lehessen győzni Orbán Viktort! (VIDEÓ)

 

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hirdetést kéne feladni:
Karizmatikus szociáldemokrata párt és vezetője kerestetik.

Amit akkor 2 cikluson keresztül Gyurcsányék műveltek, annak egy részét NEM lehet kiheverni, mert az eladott javak nagy része nem visszavásárolható. Nem pótolhatók a meg nem született babák sem.

Minden választás előtt félek, h. visszajöhetnek. A tanulatlan, v. rosszat tanult, semmire sem jutó emberek nincsenek kevesen, ők a bázisa plusz a vékonyka réteg régi és reménybeli új haszonleső a DK-nak.

Volt itt sok elfogadhatatlan, a cigánygyilkosságok titkosszolgálati háttérrel, orosz szakértők, ahogy átvilágítanak a titkosszolgálatnál.

Ez a több, mint egy évtizede háttérbe szorított réteg a VÉGSŐKIG fog elmenni, h. ismét ők diktálhassák, h. ki mennyit kap, kinek mennyi jut. A határon túli nemzettársaink, az egyházak nagyon hamar nem kapnának SEMMIT, amint hatalomba szavazná őket a médiájuk által elkábított választóik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés