„Kifelé az ernyő alól, és három nap múlva elintézünk titeket” – üzente Dnyipro polgármestere a magyar kormánynak

2023. január 28. 12:28
Borisz Filatov „ribancarcnak” nevezte Orbán Viktort, majd megjegyezte: „a trianoni békeszerződés büntetés volt a történelmi bestiális viselkedésért”.

„Először is, ribancarc, a »senki földje« nem a miénk, hanem a tiétek” – így kezdte közösségi oldalán közzétett, Orbán Viktornak címzett üzenetét Borisz Filatov, aki az ukrán Dnyipro város polgármestere. Filatov szerint

ők több ezer éve élnek a földjükön, és „nem az Urálon túlról” jöttek.

A polgármester bejegyzését így folytatja:

„Másodszor, különösen tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy Romániától és Szlovákiától Szerbiáig és Ukrajnáig mindenhol utálják az embert. A trianoni békeszerződés végül is büntetés volt az önök történelmi bestiális viselkedéséért. Harmadszor, az önök kegyetlenkedései és az a folyamatos vágyuk, hogy minden világháborúban a zsarnokok kedvében járjanak, történelmi páriává tették önöket. Negyedszer, teljes szemétláda kellene, hogy legyen, aki megbocsát a szovjeteknek és utódaiknak '56-ért. Ötödször, teljes erkölcsi söpredéknek kell lenni ahhoz, hogy az Európai Unió valamint a NATO »ernyője« alá üljünk, és mindenkinek a torkára tapossunk. Kifelé az ernyő alól, és három nap múlva elintézünk titeket” – írta bejegyzésében Filatov.

Nyitókép: Facebook

Összesen 686 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kifelé az ernyő alól, és három nap múlva elintézünk titeket” – írta bejegyzésében Filatov.

Ugyanezt mondhatná Putyin is az ukránoknak.

Nocsak! A Második Ukrán Front ismét idejönne? És ki lenne Malinovszkij marsall utódja?

De hülye vagy kispajtás! Ukrajna jelenleg lélegeztető gépen van, pofátlanul beszól sokaknak, még az őket támogató németeknek is, minket pedig ugyanúgy provokálnak a kárpátaljai magyarokkal szembeni atrocitásokkal, ahogyan az oroszokat provokálták a Donbasz orosz kisebbséggel szembeni viselkedéssel.
Mindezt az USA ernyő alatt, az USA biztatására. Idegen érdekből szétlövetik az országukat, a lakosság menekül, mert értelmetlennek tartják az USA zsoldban, nyugati fegyverekkel, ám ukrán áldozatok árán folytatott háborút.

Történelmi lecke hugyos polgármesternek:

Már 1914-ben az oroszoknak útjában álltunk és ezért eszkalálták a Szerbia elleni lokális háborúnkat világháborúvá.
"The shortest and safest operational route to Constantinople runs through Vienna ... and Berlin" (A legrövidebb és legbiztonságosabb műveleti út Konstantinápolyba Bécsen és Berlinen keresztül vezet)- vélte az orosz vezénylő hadbiztos tábornok, Juríj Danyilov.
Az oroszoknak annyira kellett Konstantinápoly, hogy még olyan eszement állításokra is ragadtatták magukat érte, mint: "The road to Constantinople runs through Warsaw." (Az út Konstaninápolyba Varsón keresztül vezet) mondta Grigoríj Trubetszkoj, a cári Külügyminisztérium közel-keleti osztályának vezetője.

Még közvetlenebbül: "Az orosz terv osztrák Galícia elfoglalására első hadműveleti szándékot jelentett most, hogy rendelkezésükre állt az áruló Redl ezredes osztrák-magyar mobilizációs terve, amely így minden nehézség nélkül végrehajthatóvá vált."
Forrás: Sean McMeekin: The Russian origins of the First World War (Az első világháború orosz eredete), the Belknap Press of Harvard, 2011, 80.old.

Többször írtam, ezek simán megtámadnak minket. Kulturálatlan, agresszív politikusaik vannak.

te emlegeted 56-ot ukran geci? abban a Szovjetunioban ti eppugy tagok voltatok mint az oroszok
miert kene amiatt az oroszt jobban utalni?
15 koztarsasag egyiket?
akkor mar inkabb titeket akik fizikailag itt voltatok foleg no meg az ukran fotitkart

ezt sose ertettem
mintha szetesne az usa es masnap Texas azt mondana a szerbeknek hogy figyu ti ugye csak Marylendet utaljatok?

Az ukránok az USA csicskásai.
Mikor lesz az ukrán politikusoknak annyi vér a pucájukban, hogy azt mondják: főnök, nem áldozunk fel több emberéletet a céljaitokért! Ukrajnában nem marad ember!
Miért nem béketárgyalásokat akarnak az ukránok??????

Ez a nyilatkozat segít elhinni, hogy valóban gyilkolták az orosz kisebbséget az ukránok!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés