Az euró bevezetése nekünk, magyaroknak is nemzeti érdekünk

2023. január 3. 17:14

Dobrev Klára
Facebook
Azokban az országokban, ahol euróval fizetnek, stabil a gazdaság, kiszámíthatóak a hétköznapok és a családok sem szenvednek a brutális, elviselhetetlen drágulástól. Most már ilyen Horvátország is.

„Azokban az országokban, ahol euróval fizetnek, stabil a gazdaság, kiszámíthatóak a hétköznapok és a családok sem szenvednek a brutális, elviselhetetlen drágulástól. Most már ilyen Horvátország is.

9 évig a horvátok azért dolgoztak, hogy bevezessék az eurót. És nemcsak azért, mert az uniós tagsággal ezt vállalták, hanem mert tudják, hogy ez a nemzeti érdekük.

Az euró bevezetése nekünk, magyaroknak is nemzeti érdekünk. Éppen ezért az #Árnyékkormány már most arra készül, ha eljön az ideje, Magyarországon is bevezessük az eurót. Ezt fogjuk tenni, minden magyar érdekében.”

Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 165 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azokban az országokban, ahol euróval fizetnek, stabil a gazdaság, kiszámíthatóak a hétköznapok és a családok sem szenvednek a brutális, elviselhetetlen drágulástól

igazan? a gorogoknek kishijan rament az orszaguk hogy nem tudtak penzrontassal tobb turistat bevonzani pl

Maastrichti kritériumok. Ismerős? Amelyektől Feri és Gordon csak távolította az országot. Azt gondolná az ember, Gyurcsánynak az volt a célja, hogy minél messzebb kerüljünk az Euró bevezetésétől, most meg pont az ellenkezőjét akarják. Ki érti?

Igen, már készülnek a deresek, meg a kalodák.
Majd a főispán huszonötöt rádveret.
No, majd meglátom, azután mit fogsz szólni.

Kádár rendőrsége egyenesen a dollárt vezette be a célszemély cserépkályhájába, hogy valutázásért letartóztathassa. Nagyapád ilyen sztorikat nem mesélt neked, dugong?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés