Boris Johnson kitálalt: A németek azt akarták, hogy Ukrajna adja meg magát

2022. november 23. 17:23
Érdekes dolgokat mondott a volt brit miniszterelnök a napokban a CNN-nek adott interjúban.

Boris Johnson elment a CNN-hez és gyakorlatilag kitálalt róla, hogy milyen álláspontot képviseltek a nyugati országok a háború kezdetén. Elmondta, hogy

Olaf Scholz kormánya a háború elején jobbnak látta volna, ha Ukrajna megadja magát.

„Ez a dolog nagy sokk volt” – mondta Boris Richard Questnek az orosz invázióról. „Láttuk, hogy orosz zászlóaljak vonulnak fel. De a különböző országoknak más-más perspektívájuk volt.” Franciaország, mint mondta, a legvégsőkig „tagadta” az orosz támadási terveket. Nem így Németország. 

„Mondok önnek valami szörnyűséget. A német álláspont egy adott ponton az volt: ha megtörténik, az katasztrófa, és akkor már jobb, ha az egésznek hamar vége van. Azaz, ha Ukrajna feladja” – mondta Johnson.

„A Nyugat – beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét – a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot – vélekedik Tálas Péter. Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a Mandiner Világrend adásában.

„Most dől el, milyen gyorsan jön el a poszthegemoniális világrend" - Mandiner Világrend

„A Nyugat - beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét - a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot". Mely szakaszában jár a háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál?

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 230 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy videoüzenetet bármilyen tartalommal és az ellenkezőjével akárki le tud gyártani.

Akinek nem az a éleménye, hogy jobb lett volna ha az ukránok megadják magukat, annak egy példa, ha őt összeeresztették volna egy Klicsko bokszolóval, akkor mit tenne?

Annyiban mindenképpen jobban jártak volna, hogy nem lenne lerombolva az országuk, nem lenne több ezer halottjuk. De ők vállalták, hogy az USA-val a hátuk mögött, annak sugallatára kiprovokálják a támadást. Ezt láthatták be Olaf Scholzék is az elején, csak aztán rájuk szóltak.

Így is fel fogják adni, csak közben meghal rengeteg ember, aki magától nem ment volna vágóhídra, és lepusztul egy amúgy sem túl jó karban lévő ország. S mindez azért, mert a globalisták felbiztattak egy soviniszta csürhét, hogy birodalmat csinálhatnak maguknak, ha tudnak - addig is gyengítik az oroszokat, akiknek az államára fáj a foguk.

Ehhez képest képzeli azt Zelenszkij, hogy ő valamiről is dönt ezen a világon..
Arra ott vannak a nagyhatalmak. Zelenszkij csak eljátssza a rá kiírt szerepet.
Szégyen, hogy mekkora gazemberek kezében van a világ.

S ez volt a helyes álláspont! Ukrajna veresége szükségszerű, de a romhalmaz és vérzivatar elkerülhető lett volna.

A franciák tartották magukat ehhez a tervhez! Elhajították a puskát az első német katona felbukkanásakor.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés