Kunhalmi szerint Ujhelyi már vissza is térne az MSZP-be

2022. október 10. 10:22
Az MSZP társelnöke szerint az EP-képviselő megbánta, hogy távozott a pártból. Kunhalmi tisztázta: vissza is fogadnák Ujhelyit.

Ellenzéki kerekasztalt sürget Kunhalmi Ágnes – írja az atv.hu. Kunhalmi szerint a kormánynak nem érdeke a feszültség csökkentése a közoktatásban, így a pedagógusok kifizetése sem, mert szerinte a polgári engedetlenséget megtorolva most megszabadulnak a nem-fideszes tanároktól.

Az MSZP társelnöke kérdésre válaszolva a DK belügyének nevezte a Dobrev Klára vezetésével megalakult árnyékkormányt, de hozzátette: az árnyékkormánnyal DK nem egy olyan ajánlatot tett, ami az egész ellenzéknek szólna. 

Kunhalmi Ágnest kérdezték Ujhelyi István MSZP-ből történő távozásáról is. Az MSZP társelnöke szerint akik Ujhelyit támogatták az MSZP „megszüntetésére” irányuló törekvéseit, azok se távoztak vele együtt a szocialista pártból. Ujhelyi István Kunhalmi szerint „vagdalkozik”, és a társelnök úgy látja:

az EP-képviselő megbánta, hogy távozott a pártból.

Arra a kérdésre, hogy ha Ujhelyi vissza szeretne térni az MSZP-be, akkor visszafogadnák-e, Kunhalmi Ágnes igennel válaszolt.

Nyitókép: Facebook

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem igazán látom, hogy 2022-ben mi szükség van még az MSZP-re.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés