Országos tüntetést szervez a Pedagógusok Szakszervezete

2022. október 3. 20:23
November 26-án a Kossuth térre várják a pedagógusokat, az oktatás minden dolgozóját, a szülőket, valamint a civil szervezetek képviselőit.

A Pedagógusok Szakszervezetének Országos Vezetősége hétfői döntésén ülésén arról döntött, hogy a Magyar Közoktatás Napjához kapcsolódóan országos tüntetést szervez Budapesten.

November 26-án, szombaton délelőtt a Kossuth térre várja a pedagógusokat, az oktatás minden dolgozóját, a szülőket, a civil szervezetek képviselőit.

Az eddigi akciók, a tavaszi országos és az őszi helyi sztrájkok ráirányították a társadalom figyelmét arra, hogy mekkora bajban van az oktatás - írták. Már mindenki számára egyértelmű, hogy a szakszervezetek nem bérharcot folytatnak, hanem a gyermekek és a diákok érdekeit tartják szem előtt - áll a szervezet közleményében.

Nyitókép: Facebook

Összesen 161 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsány alatt nagyon magas volt a fizetésetek, azért nem sztrájkoltatok ugye, nem kedves PDSZ, PSZ és mindenféle szervezet?!

Na meg a bámészkodókról se felejtkezzél meg.

Kiket rúgtak ki? Ja, hogy azokat a Tanítanék mozgalom tagjait, aki a sztrájk alatt bemenni sem voltak hajlandók az iskolába, habár ez kötelező.
A sztárjk alatt ügyelet kötelező és bent lenni kötelező!
Csak, hogy tudd!

Milyen problémákról tudsz, mesélj!

Az nem szakszervezet, ami nem tart háromévente tisztújítást az összes tagdíjhátralékkal nem rendelkező tagja leszavaztatásával. Hanem Maffia.

Helló! Milyen szakos vagy? Milyen szakokat végeztél?

Mit kéne kommunikálni? Jövőre megkapják az előre bejelentett 10 százalékot. A mostani gazdasági helyzetben jelenleg ennyire futja.

Magácska nem pedagóg, hanem demagóg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés