Nógrádi György: Scholz nem engedi, hogy a legmodernebb német fegyvereket Ukrajnába vigyék

2022. október 01. 07:53

„Az amerikai politika alapja, hogy minél tovább tart a háború, annál több palagázt tud eladni” – fogalmazott a szakértő.

2022. október 01. 07:53
null

Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő a 888 podcastjának vendégeként elemezte az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeit.

A műsor elején a szakértő néhány szó erejéig kitért az új, német kancellárokkal foglalkozó könyvére. Ezt követően Nógrádi áttért az orosz-német kapcsolatokra. Elmondta, ma az orosz-német kapcsolatok mélyponton vannak, azonban a német kancellár, ahol lehet, ott próbál tompítani. Kifejtette: Scholz nem engedi, hogy a legmodernebb német fegyvereket Ukrajnába vigyék. A szakértő azt is elmondta, hogy az USA el akarja húzni a háborút, mivel 

A szankciókkal kapcsolatban kiemelte: Magyarország az egyetlen ország, ahol megkérdezik a lakosság véleményét, hogy mit szól a szankciókhoz. „Teljesen nyilvánvaló, hogy az európai lakosság a szankciók ellen van” – tette hozzá. 

Nyitókép: Földházi Árpád

Kapcsolódó cikkek

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukubenko
2022. október 01. 17:44
Mi a bajod buzi?? A gőzfürdőben szereted a faszt szopni? Ha valaki undorodik ettől a végbélféregtől, itt letilthatja. https://greasyfork.org/hu/scripts/443749-hide-mandiner-user Takarítsuk meg a mandinert a 444-hvg trolloktól.
Parm
2022. október 01. 12:20
Ezt irta a mai FAZ, Mester? Egy sima némettudással ilyen orákulumnak lenni... Ez is valami.
Cyklon
2022. október 01. 11:56
Ha lenne Németországnak egy talpraesett kancellárja, mint ahogy nincs, nem is volt a háború után, akkor az kipucolná az USA-t és visszaállítaná a német- orosz kapcsolatokat, amelyek létfontosságúak Európa számára. A NATO csak az amerikai hegemóniai érdekeket szolgálja, nem az Európáét. Európa jelenleg az USA gyarmata lett.
masikhozzaszolo
2022. október 01. 11:28
Megkapja a legmodernebbet Amerikától. Odaviszik, a babakocsi alatt. Irányítani meg úgyis az amerikaiak irányítják, azért van fenn az Awacs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik