Tóta W. Árpád: A magyarok a legnagyobb oroszdrukkerek Európában

2022. szeptember 29. 11:37
A publicista szerint a társadalomban kiugró az oroszok iránti szimpátia.

„Ti nem ezeket az oroszokat keresitek” – ezzel a címmel jelent meg Tóta W. Árpád publicisztikája a HVG-n. Az újságíró szerint „a magyarok a legnagyobb oroszdrukkerek Európában”.

„Nemcsak kormányunk szolgálja őket egy csecsen vazallus odaadásával, hanem a társadalomban is kiugró az oroszok iránti szimpátia” – véli Tóta W. Szerinte ennek egyik gyökere „szimpla, prosztó drukkerlogika”.

A jobboldal nevű pszichózis rabjai lelki társat látnak Putyinban, és közös ellenséget a Nyugatban.

Nem magyarázza viszont ez az erejükbe és nagyságukba vetett hitet, és nem indokolná Orbán Viktor törleszkedését sem” – hangsúlyozza az újságíró. Hozzátte: „Lehetnének szimpatikus vesztesek, ám az oroszrajongó szilárdan hisz abban, hogy győzni fognak, nemcsak a háborúban, hanem utána is”.

Fotó: YouTube/HVG

Összesen 187 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magyarország nem segget nyal, hanem érdekei vannak, kedves agyhalott balliberálisok. Amerika barátsága mellett nincs szükség ellenségre.
Az oroszokat tiszteljük, de nem a barátaink. A győzelmükben pedig érdekeltek vagyunk.

Kéretik felfogni, agyhalottaknál is.

Ilyenek ezek az ideológiavezérelt baloldaliak: aki nincs velünk, az ellenünk van. Aki nem akarja kiirtani az összes oroszt, az oroszpárti. Nincs eltérő álláspont, köztes vélemény, azt odaajándékoztak a nemi identitásnak...

Az. Ő az elrettentő példa, hogy tudjuk, akár ilyenné is válhatunk, ha nem figyelünk állandóan az önreflexióra. :)

Na, igen. Ha a nyugat, hagyta volna az oroszoknak, hogy tegyék, amit akarnak, felszámolhattunk volna egy félállamiságú bűnbandát, lehetett volna kereskedni és a németek átvették volna a vezető hatalmi szerepet. Nem kellene tartanunk egy orosz kínai szuperhatalomtól és szinte nulla veszteséggel nyertünk volna, Mi is, Európa is.

Így meg csak reménykedhetünk abban, hogy sikerül Orbán után egy kvalitásaiban ugyanolyan miniszterelnököt találni.

Azért látszunk mi 'oroszdrukkernek', mert trutymóárpi amerikadrukker. Neki be kell nyalnia mindent, amit az USA akar. Ilyenkor az se számít, hogy az amerikaiak által háborúba hajszolt rutén hatalmi elit egy nacionalista-soviniszta banda, erősen átszőve nácikkal. Pedig az ilyeneket amúgy utálja ám - kivéve, amikor nem szabad.

Te elhiszed azt, hogy tudsz leírt szöveget értelmezni?
Ha igen, akkor van egy rossz hírem...

Öcsém! Gázdrukkerek és kőolajdrukkerek vagyunk. Ez üzlet.
Ha nem lenne gáz és benzin, akkor ezért tombolnátok

Wárpi annyira bölcs, annyira éleslátó! :D

És kik Amerikában?
Miért idealizálják amerikai zsidók a szovjet kommunizmust?

„Ebben az országban volt idő, amikor minden szellemi pezsgés ilyen-olyan módon a Kommunista Pártból eredt…. A Kommunista Párt volt az, amely végül is meghatározta, hogy mit gondoljál és milyen kontextusban.”

Ez a szöveg nem a Szovjetunióban vagy valamelyik csatlós országában íródott, hanem New Yorkban, 1947-ben. Robert Warshow írta a Commentary magazinban a megelőző évtized amerikai kultúrájáról. Bár kissé általánosító, hűségesen írja le az időszak amerikai zsidó kultúráját, nyomatékosan belevéve a jiddis nyelvűeket is.

Pont azt, amit nem értesz. Nem az a lényeg, hogy vannak-e, hanem az, hogy mit csinálnak (az ő szempontjukból eredményesen).
A baktériumokról ezt mindenki tudja hatévestől felfele. Te miért nem?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés