Részeges mozgósítás: sok orosz tartalékos nézett a pohár fenekére a mozgósítás után

2022. szeptember 23. 18:09
Természetesen verekedések is gyakran előfordulnak.

Több videófelvétel is napvilágra került arról, hogy hogyan zajlik a szerdán meghirdetett részeges részleges mozgósítás Oroszországban. Kaotikus viszonyoknak lehetünk tanúi.

 

 

 

 

Részegség mellett van ahol verekedtek is:

 

 

Némelyek meg „nőkként sikoltoznak”:

 

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez évtizedek alatt se változott:
„Ha közelebbről megvizsgáljuk a szovjet hadosztályokat, azt találjuk, hogy azok lényegében csak papíron vannak, kevés fegyverzettel és még kevesebb emberrel.
A tartalékos milliók gyakorlatilag semmilyen továbbképzést sem kapnak, amiért használatlanoknak bizonyulnak éles helyzetben.
Az alkoholizmus járványos szinten van, a katonák virtuóz ügyességgel szereznek alkoholt maguknak. A sereg tele van rasszizmussal, gyűlölettel, és rendetlenséggel, ami már az anarchiával határos.

Egy pilóta, aki Japánba menekült a MÍG-25-ösével elmagyarázta, hogy a szibériai bázison tilos volt rádiót hallgatni, nőket rajzolni, lemezről zenét hallgatni, irodalmat olvasni és persze inni, amit nem lehetett betartatni, mert egy MIG-25-ös a 14 tonna üzemanyaga mellett fél tonna alkoholt is felhasznál egy 70 perces bevetés alatt.” (Graham Barrett, The Age, 1983. december 29.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés