Hamilton is búcsúzik a királynőtől

2022. szeptember 09. 12:40

Instagram-oldalán emlékezett meg II. Erzsébetről.

2022. szeptember 09. 12:40
null

A hétszeres Forma-1 bajnok, – akit III. Károly ütött lovaggá 2021-ben – kedves posztot osztott meg a királynőről, amelyben a következőt írja:

„Hogyan találjuk meg a szavakat Őfelsége, a királynő elvesztésének leírására? Ő valóban egy ikonikus vezető volt, aki inspiráló és megnyugtató jelenség volt a legtöbbünk, ha nem mindannyiunk életében.

A tegnapi szomorú hír óta elgondolkodtam a hihetetlen életén. Oly sokak számára a remény szimbóluma volt, és méltósággal, odaadással és kedvességgel szolgálta hazáját. Valóban olyan volt, mint senki más, és hálás vagyok, hogy az ő idejében élhettem. Hagyatéka hosszú életű lesz, és halála mélyen érezhető.

Az a hihetetlen megtiszteltetés ért, hogy időt tölthettem vele. Ezt soha nem fogom elfelejteni. Beszélgettünk a kutyák iránti közös szeretetünkről, és hihetetlenül nagylelkű volt az idejével. Tudom, hogy az egész nemzet és sokan mások szerte a világon gyászolják őt, és gondolataim és imáim a családjával és mindazokkal vannak, akik közel álltak hozzá, és akik elvesztették szerettüket. Nyugodjon békében.”

Nyitókép: PA News Agency

Kapcsolódó cikkek

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2022. szeptember 12. 12:17
A világ első buzi lovagja! Lanceloték forognak a sírjukban!
Aerion
2022. szeptember 10. 15:58
Buzeráns kisköcsög.
5m007h 0p3ra70r
2022. szeptember 09. 16:14
A szivárványos gyapotszedő is búcsúzik, milyen megható!
briganti
2022. szeptember 09. 15:22
ennek a küszöbmajomnak azt se hiszem el ha kérdez.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik